Σταματίνα Τσιμτσιλή – Ελένη Τσολάκη: Το “Happy Day”, η φιλία τους και η εγκυμοσύνη της Σταματίνας!

Η φετινή χρονιά είναι η χρονιά τους! O λόγος για την Σταματίνα Τσιμτσιλή και την Ελένη Τσολάκη που βρίσκονται φέτος μαζί στην πρωινή ζώνη του Alpha και το “Happy Day” και αποδεικνύουν από την πρώτη στιγμή πως η χημεία ανάμεσά τους είναι δυνατή. Την παρέα τους συμπληρώνουν καθημερινά και ο Δημήτρης Παπανώτας με τον Νίκο Αναδιώτη.
Το TLIFE συνάντησε τις δυο κυρίες της πρωινής ζώνης και μίλησε μαζί τους για όλα. Η συνάντηση τους στο Happy Day, η φιλία που αναπτύχθηκε, η μεγάλη επιτυχία της εκπομπής (Από τις 13 Μαρτίου έως και τις 30 Μαΐου, η εκπομπή είναι πρώτη στη ζώνη προβολής της στο 15-44 με 22,8%, ενώ σημειώνει τις καλύτερες επιδόσεις της στις γυναίκες 15-24 με ποσοστό 48,6%!) είναι μερικά για τα οποία μας μίλησαν.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή βρίσκεται ήδη στο μήνα της και περιμένει από μέρα σε μέρα τον ερχομό της μπέμπας της, βλέποντας την κοιλίτσα της να μεγαλώνει όλο και περισσότερο. Την ίδια στιγμή, η Ελένη Τσολάκη, δηλώνει αφοσιωμένη στα επαγγελματικά της, αν και δεν αποκλείει το γάμο -ως μακρινό πλάνο της ζωής της-. (Δες φωτογραφίες της Σταματίνας με φουσκωμένη κοιλίτσα)
Πάμε να δούμε τι μας είπαν…
Πώς είναι η συνεργασία στην πρωινή ζώνη του Alpha και το “Happy Day”;
Σταματίνα: Είμαι πολύ χαρούμενη γιατί από την πρώτη στιγμή που πήγα στο κανάλι να συζητήσω είχα ένα προαίσθημα που επαληθεύτηκε. Χαίρομαι πολύ που στήθηκε μια ωραία ομάδα, αγαπημένη, με τη στήριξη του σταθμού και είχε όλα τα απαραίτητα μέσα για να πάει καλά. Αυτό ήταν και ένα στοίχημα για εμένα.
Ελένη: Για να σας πω την αλήθεια μετά από 2,5 σχεδόν μήνες εκπομπής αισθάνομαι μεγάλη χαρά και τύχη που συνάντησα αυτούς τους ανθρώπους. Έχουμε καταφέρει σε μικρό χρονικό διάστημα να έρθουμε πολύ κοντά, να κάνουμε παρέα αλλά και να γνωρίσουμε ο ένας τον άλλο. Με αποτέλεσμα αυτή η συνεργασία να είναι πραγματικά happy.

Τα ποσοστά τηλεθέασης είναι αρκετά ικανοποιητικά, γεγονός που δείχνει πως ο κόσμος σας έχει αγκαλιάσει και προφανώς έλειπε μια εκπομπή σαν το “Happy Day” από την τηλεόραση;
Σταματίνα: Το ήθελα και το ονειρευόμουν να πάμε καλά, αλλά δεν το θεωρούσα δεδομένο. Θεωρώ υπερφίαλο να νομίζει από την αρχή ότι θα έχεις επιτυχία σε κάτι. Εγώ είχα και τις ανασφάλειες μου μετά από μια δύσκολη σεζόν με τον Ant1, αλλά μέσα μου είχα ένα καλό προαίσθημα. Και όσο φθάναμε να ξεκινήσουμε την εκπομπή, τότε ένιωσα πως όλα θα πήγαιναν καλά.
Ελένη: Δεν μπορώ να πω αν έλειπε ή όχι. Αυτό που εμένα με χαροποιεί ιδιαίτερα είναι πως ο κόσμος μας αγκάλιασε από την αρχή και αυτό μας έδωσε μεγάλη δύναμη αλλά και ακόμα μεγαλύτερο άγχος για να φανούμε αντάξιοι αυτής της αγκαλιάς. Προσπαθούμε να κάνουμε τον τηλεθεατή που θα επιλέξει να ξυπνήσει μαζί μας να έχει θετική διάθεση, μέσα στα τόσα προβλήματα και στις τόσες δυσκολίες. Να δώσουμε ένα χαμόγελο, μια αισιόδοξη ματιά στα πράγματα. Αν το καταφέρνουμε και δυστυχώς ή ευτυχώς αυτό μετριέται με τη τηλεθέαση τότε για μας είναι μεγάλη χαρά και ικανοποίηση.
Ποια είναι η πιο όμορφη στιγμή μέχρι τώρα στην εκπομπή; Υπήρξε από την αρχή χημεία;
Σταματίνα: Είναι παρά πολλές και με ένα μαγικό τρόπο, αν και θέλω να αποφεύγω τα κλισέ, δέσαμε σαν ομάδα. Κάναμε σχεδόν μια βδομάδα πρόβες, γιατί δεν ήταν έτοιμο το πλατό και θυμάμαι στην πρεμιέρα, όταν είπα την πρώτη “καλημέρα” μέχρι και που τελειώσαμε, ένιωσα ότι πέρασε πολύ γρήγορα ο χρόνος και είχα την εντύπωση πως δεν ήταν πρεμιέρα, αλλά σαν να κάναμε ένα χρόνο εκπομπές. Νιώθω πολύ όμορφα με όλη την ομάδα. Ταιριάξαμε στο χιούμορ και κανείς δεν είχε κακό ανταγωνισμό.

Ελένη: Όμορφες στιγμές είναι πολλές και δεν μπορώ να διαλέξω. Όμορφο είναι όταν πηγαίνεις το πρωί στη δουλειά σου και βλέπεις χαμόγελα και αισιόδοξα πρόσωπα. Με την Σταματίνα, τον Δημήτρη και τον Νίκο ήρθαμε γρήγορα πολύ κοντά και “δέσαμε”. Καθημερινά, βέβαια, ανακαλύπτεις στοιχεία από τη προσωπικότητα του άλλου που δεν γνωρίζεις αλλά έτσι ερχόμαστε πιο κοντά. Πιστεύω πως ο ένας στον άλλο βλέπει κάποιο από τα χαρακτηριστικά του εαυτού του. Με χιούμορ και σεβασμό πιστεύω ότι έχουμε διανύσει πολύ δρόμο στις σχέσεις μας. Και αυτό για μένα είναι πολύ όμορφο και ίσως ένας από τους λόγους που ο κόσμος μας έχει αγκαλιάσει. Γιατί όσο και να προσπαθείς να τον πείσεις ότι όλα είναι καλά όταν δεν είναι, δεν μπορείς.
Ποιο είναι το πρόσωπο που θέλετε πιο πολύ να έρθει καλεσμένος (και δεν έχει έρθει ακόμη);
Σταματίνα: Έχουμε την τύχη να έχουμε φιλοξενήσει σημαντικούς ανθρώπους που μας τίμησαν νωρίς και είναι μεγάλη η λίστα τον ατόμων που θέλουμε να έρθει στην εκπομπή. Εμένα προσωπικά μου αρέσουν οι άνθρωποι που έρχονται να περάσουν καλά και να γελάσουμε όλοι μαζί.
Ελένη: Είμαστε μόλις στους 2,5 μήνες και είναι πάρα πολλά τα πρόσωπα που δεν έχουν περάσει ακόμα από το καναπέ μας. Πάντως είναι πολύ τιμητικό για μας που από την αρχή της εκπομπής οι καλεσμένοι μας μας τίμησαν με τη παρουσία τους. Και πιστέψτε με έχετε να δείτε ακόμα πολλά.

Σταματίνα, η μικρή Νάγια περιμένει το αδελφάκι της; Πώς έχει πάρει το γεγονός ότι έρχεται δεύτερο μωρό στην οικογένεια;
Σταματίνα: Μιλάω συχνά στη Νάγια για το νέο μωρό, γιατί περνάω πολύ χρόνο μαζί της μετά τη δουλειά και την αφήνω πολλές φορές να χαϊδεύει την κοιλιά μου. Δεν ξέρω βέβαια, αν καταλαβαίνει ότι μέσα στην κοιλίτσα μου είναι η αδελφούλα της.
Αυτές τις μέρες, μάλιστα, κάναμε και τις ετοιμασίες για το παιδικό δωμάτιο και φέραμε το παιδικό κρεβατάκι και κάποια πράγματα και έκανε “α” και χαιρόταν γιατί έβλεπε κάτι που της θύμιζε πράγματα. Είναι μικρούλα, όμως και δεν ξέρω αν έχει καταλάβει πως θα έρθει σπίτι κι άλλο μωράκι. Την έχω δει πώς κάνει και στο πάρκο και πώς χαίρεται με τα άλλα παιδιά. Ξέρω ότι στην αρχή θα νιώσει περίεργα που δεν θα είναι το κέντρο της προσοχής, αλλά ελπίζω να πάνε όλα καλά.

Έχεις κάνει ετοιμασίες για τον ερχομό του δεύτερου μωρού;
Σταματίνα: Το δεύτερο παιδάκι θα κοιμηθεί σε ξεχωριστό δωμάτιο από την Νάγια, γιατί υπάρχουν δυο παιδικά δωμάτια στο σπίτι. Αν αργότερα αξιωθούμε να κάνουμε και τρίτο παιδί και είναι αγοράκι θα μείνει εκείνο μόνο και τα κορίτσια μαζί.
Όσον αφορά τις προετοιμασίες έχουμε κάνει λίγα πράγματα και είναι όλα πολύ απλά. Σε γήινα χρώματα και χωρίς υπερβολές.
Ποια ήταν τα πρώτα συναισθήματα, όταν μάθατε για το δεύτερο μωρό;
Χαρήκαμε πολύ. Στην αρχή αιφνιδιάστηκα γιατί ήταν πολύ κοντά στη Νάγια -έμαθα ότι είμαι έγκυος όταν η Νάγια ήταν 3,5 μηνών- αλλά ένιωσα χαρά. Ήταν για εμένα μια απάντηση στο όλα γίνονται για ένα σκοπό. Εκείνη την περίοδο με είχε στενοχωρήσει το κομμάτι της δουλειάς και όταν έμαθα για την εγκυμοσύνη είπα πως ο Θεός ήθελε να είμαι ήρεμη και να περάσω λίγο χρόνο με την μπέμπα μου.

Θέλατε αγοράκι ή κοριτσάκι;
Σταματίνα: Θέλουμε γερά παιδιά. Μέσα μου ήθελα δεύτερο κοριτσάκι, γιατί έχω μεγαλώσει με αυτό το μοντέλο οικογένειας (έχω μια αδελφή και ο Θέμης έχει 2 αδελφές) και είναι ωραίο να έχεις δυο παιδάκια ίδιου φύλου σε κοντινή ηλικία.
Αλλά δεν κρύβω ότι στο πίσω μέρος του μυαλού μου, έχω το ενδεχόμενο να κάνουμε και ένα αγοράκι για να τιμήσουμε τον πεθερό μου που πέθανε.
Το πρώτο παιδάκι που είχαμε χάσει με τον Θέμη, μάθαμε αργότερα ότι ήταν αγόρι. Τότε ζούσε ο πεθερός μου και είχε στενοχωρηθεί. Του είχα πει να μην στεναχωριέται και θα κάνουμε και τον Γιαννάκη. Όλα αυτά, όμως, είναι στο μυαλό μας και αυτό που έχει σημασία είναι να γεννηθεί γερό και δυνατό το παιδί μας.

Πόσα κιλά έχεις πάρει με τη δεύτερη εγκυμοσύνη;
Σταματίνα: Αυτήν τη φορά δεν πήρα πολλά, αλλά δεν είχα προλάβει να χάσω τα υπόλοιπα. Μου είχαν μείνει 5 από την προηγούμενη εγκυμοσύνη και τώρα πήρα 8-9 κιλά και είμαι σύνολο 13 κιλά πάνω.
Η αλήθεια είναι πως στην πρώτη εγκυμοσύνη έτρωγα πολύ, αλλά τώρα δεν έχω αυτήν την επιθυμία να φάω πολλά πράγματα.

Μετά την επιτυχία στα “Κορίτσια για σπίτι” ήρθαν και οι προτάσεις για συνεργασία στην Αθήνα. Σου λείπει η Θεσσαλονίκη και η ζωή εκεί;
Ελένη: Είναι πολύ φυσικό να μου λείπει η πόλη μου και οι άνθρωποι που άφησα εκεί αλλά νομίζω πια πως καταντάω γραφική να το λέω. Είναι περίεργο όμως για μένα γιατί όλα έγιναν πολύ γρήγορα και δεν πρόλαβα να συνειδητοποιήσω την αλλαγή αυτή. Με κάθε ευκαιρία όμως ανεβαίνω, οπότε ισορροπώ την αίσθηση της έλλειψης.

Υπάρχει κάποια Ελληνίδα ή ξένη παρουσιάστρια που αποτελεί πρότυπο για εσένα και θα ήθελες να ακολουθήσεις την πορεία της;
Ελένη: Υπάρχουν παρουσιάστριες που θαυμάζω την πορεία και την προσωπικότητα τους. Την κάθε μια ίσως και για διαφορετικό λόγο. Απλά θεωρώ πως ο κάθε άνθρωπος είναι ξεχωριστός και μοναδικός και πως θα ήταν σφάλμα να έχεις σαν στόχο να ακολουθήσεις την πορεία του. Φυσικά όμως και θαυμάζω και τις παρακολουθώ για μαθαίνω πράγματα.

Στο παρελθόν είχες δεχτεί έντονη κριτική. Σε στεναχωρούν όταν σε κρίνουν αυστηρά ή αυτό σε κάνει πιο δυνατή;
Ελένη: Θα ήταν ψέμα να σου πω πως αρχικά δεν έχω στεναχωρηθεί με κάτι που έχω ακούσει. Σε δεύτερη ανάγνωση όμως και όσο περνάει ο καιρός μαθαίνεις να φιλτράρεις τα πράγματα, να κρατάς αυτό που θα σε κάνει καλύτερο και να το βλέπεις θετικά. Μια κριτική έχει πάντα να κάνει με το ποιος την κάνει και τι πρόθεση έχει. Πολλές φορές ακούγοντας μια κριτική βρήκα πολλά σωστά στοιχεία που με έκαναν να δω πράγματα που θα μπορούσα να αλλάξω. Και το έκανα και μου βγήκε και σε καλό.
Είσαι ερωτευμένη αυτήν την περίοδο; Θα έβλεπες θετικά το ενδεχόμενο του γάμου και της οικογένειας;
Ελένη: Είναι πολύ μακριά από εμένα το ενδεχόμενο ενός γάμου. Δεν έχω αισθανθεί ακόμα την ανάγκη να θέλω να περάσω με έναν άνθρωπο όλη μου τη ζωή. Είμαι άνθρωπος που λειτουργώ μόνο σε περιβάλλον απόλυτης ασφάλειας και δεν μπορώ να πω ότι η σκέψη του γάμου, μου την παρέχει. Βέβαια όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια ο θεός γελάει, οπότε αυτοαναιρούμαι και δεν αποκλείω τίποτα.

Read More

And More