Σ. Τσιμτσιλή – Θ. Σοφός: Επιστροφή στο σπίτι με την μπέμπα τους! Φωτογραφίες

Εξιτήριο από το μαιευτήριο πήρε σήμερα η Σταματίνα Τσιμτσιλή και επέστρεψε στο σπίτι με την μπέμπα της. Τόσο η ίδια, όσο και ο σύζυγός της Θέμης Σοφός πλέουν σε πελάγη ευτυχίας και ανυπομονούν να περάσουν το πρώτο Πάσχα με την κόρη τους.
Το TLIFE βρέθηκε στο μαιευτήριο “Μητέρα” και απαθανάτισε την όμορφη μανούλα μαζί με την κόρη της και τον σύζυγό της κατά την έξοδό τους από την κλινική. Χαμογελαστή και ευδιάθετη η Σταματίνα έλαμπε από ευτυχία.

Η γνωστή παρουσιάστρια γέννησε το πρωί της Πρωτομαγιάς ένα υγιέστατο κοριτσάκι που ζυγίζει 2.700 γραμμάρια και τους έχει ξετρελάνει όλους. Μάλιστα, αν και η μπέμπα υπολόγιζαν ότι θα γεννηθεί λίγο μετά το Πάσχα, τους έκανε τελικά την έκπληξη και ήρθε λίγες μέρες νωρίτερα, καθώς η Σταματίνα βρισκόταν στις πρώτες μέρες του 9ου μήνα.
Στο πλευρό της περήφανος μπαμπάς ο Θέμης της φρόντιζε με αγάπη της δυο γυναίκες της ζωής του, ενώ και ο μαιευτήρας – γυναικολόγος της κ. Βαγγέλης Δεδούλης κατάφερε να διώξει όλο το άγχος της και να την κάνει να νιώσει άνετα.

Η Σταματίνα με το χαμόγελο να λάμπει στο πρόσωπό της μίλησε για το ευτυχές γεγονός, “Είμαι πολύ ευτυχισμένη, η κορούλα μας ήθελε να έρθει πιο νωρίς για να κάνουμε όλοι μαζί Ανάσταση, σαν οικογένεια! Ευχαριστώ πολύ τους συνεργάτες μου που με βοήθησαν και ήταν δίπλα μου την ώρα που μου έσπασαν τα νερά. Με ψυχραιμία πήρα τον γιατρό μου και τον ενημερώσα και μου είπε να ξεκινήσω για το μαιευτήριο!”

Ακόμη, η Σταματίνα ευχήθηκε καλή επιτυχία στον Θανάση Πάτρα που θα πάρει τη θέση της στην εκπομπή στο διάστημα που θα χρειάστει για να μείνει στο σπίτι μαζί με την πριγκίπισσα της!
Δες φωτογραφίες από την έξοδό τους από το μαιευτήριο:

Ρεπορτάζ: Ντορέλλα Μπαμπαλού
Επιμέλεια κειμένου: Νατάσσα Στρόβιλα

Read More

And More