Για πρώτη φορά η Σ. Τσιμτσιλή αποκαλύπτει τη φουσκωμένη κοιλίτσα της!

Τη φουσκωμένη κοιλίτσα της αποκάλυψε για πρώτη φορά η Σταματίνα Τσιμτσιλή σε μια εντυπωσιακή φωτογράφηση που έκανε για το περιοδικό “ΕΓΩ!”.
Η γνωστή παρουσιάστρια ακολουθώντας το παράδειγμα πολλών σταρ του Χόλιγουντ που φωτογραφήθηκαν δείχνοντας την κοιλίτσα τους, ποζάρει στο φακό αφήνοντας ακάλυπτη τη φουσκωμένη κοιλιά της και μιλά για το θαύμα της μητρότητας.
“Είναι υπέροχο αυτό που ζω και νιώθω πολύ ευτυχισμένη… Η προσμονή της κόρης μου με κάνει να νιώθω υπέροχα, μοναδικά. Και όσο περνάει ο καιρός και τα σκιρτήματα στην κοιλιά μου είναι πιο έντονα, νιώθω υπέροχα. Όσο πιο έντονα είναι τα χαρακτηριστικά του παιδιού στον υπέρηχο, τόσο πιο καλά νιώθω”, δήλωσε χαρακτηριστικά.

/

Για τον σύζυγό της Θέμη Σοφό εξομολογήθηκε: “Ο Θέμης νομίζω ότι είναι γεννημένος μπαμπάς. Μου έλεγε τόσο ωραία λόγια. Γενικά είμαστε πολύ τυχεροί. Είναι υπέροχη όλη αυτή η περίοδος που ζω και πραγματικά νιώθω ευτυχισμένη”.

/

Για το άγχος της μητρότητας αποκάλυψε: “Η προσμονή της μητρότητας είναι πολύ γλυκιά. Στην αρχή είχα άγχος, τώρα πια όχι. Πρόσφατα γέννησε μια φίλη μου. Πήγα στο μαιευτήριο και ήταν η πρώτη φορά που έβαλα τον εαυτό μου στη θέση της. Ήταν όμως και η πρώτη φορά που άρχισα να αναρωτιέμαι αν θα είμαι καλή μαμά, αν θα τα καταφέρω, στιγμιαίες σκέψεις. Αλλά μετά ήμουν καλά”.

/

Τέλος για τα κιλά της εγκυμοσύνης, η Σταματίνα δήλωσε: “Με τα κιλά δεν έχω αγχωθεί. Έχω φάει ότι δεν έτρωγα τα προηγούμενα χρόνια. Είμαι 6 μηνών και έχω πάρει 7 κιλά. Τώρα στο δεύτερο τρίμηνο έχουν αρχίσει να μου αρέσουν ότι έτρωγα πριν”.
Διάβασε περισσότερα στο “ΕΓΩ!” που κυκλοφορεί!

Read More

And More