Σ. Τσιμτσιλή: Έγκυος στο δεύτερο παιδί της!

Σε πελάγη ευτυχίας βρίσκονται η Σταματίνα Τσιμτσιλή και ο Θέμης Σοφός. Το διάσημο ζευγάρι φαίνεται πως ετοιμάζεται σύντομα να χαρίσει ένα αδελφάκι στην μονάκριβη κορούλα του.
Η επιθυμία τους να αποκτήσουν ένα δεύτερο μωράκι για να έχει και η μικρή Νάγια ένα αδελφάκι φαίνεται πως εισακούστηκε, αφού σύμφωνα με πληροφορίες του “ΟΚ!” η Σταματίνα διανύει τους πρώτους μήνες της δεύτερης εγκυμοσύνης της.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η γνωστή παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός, θα νιώσει για δεύτερη φορά τη μαγεία της μητρότητας και σε λίγους μήνες θα φέρει στον κόσμο το δεύτερο μωράκι της.

“Η ίδια μέχρι στιγμής δεν επιβεβαιώνει ούτε και διαψεύδει το γεγονός. Έτσι κι αλλιώς, θέλει να νιώσει έτοιμη πριν το ανακοινώσει. Οι στενοί συγγενείς του ζευγαριού ωστόσο δεν μπορούν να κρύψουν τη χαρά και τον ενθουσιασμό τους”, αποκαλύπτει πηγή στο ΟΚ!.
Αξίζει να αναφέρουμε, μάλιστα, πως φέτος την άνοιξη η Σταματίνα Τσιμτσιλή και ο Θέμης Σοφός σχεδιάζουν να βαφτίσουν την κόρη τους, η οποία θα γίνει 1 έτους την Πρωτομαγιά.
Διαβάστε περισσότερα στο ΟΚ! που κυκλοφορεί!

Read More

And More