Η Σ. Τσιμτσιλή μιλά πρώτη φορά για τη νέα εγκυμοσύνη της: “Κάνουμε το όνειρό μας πραγματικότητα!”

Για τη δεύτερη εγκυμοσύνη της και το μωράκι που περιμένουν με τον Θέμη Σοφό μίλησε για πρώτη φορά η Σταματίνα Τσιμτσιλή. Η γνωστή παρουσιάστρια παραδέχεται ότι σε λίγους μήνες θα έρθει στον κόσμο το δεύτερο μωράκι της και δεν κρύβει τον ενθουσιασμό της.
“Περιμένουμε το δεύτερο παιδί μας! Ναι είναι αλήθεια, η οικογένειά μας θα μεγαλώσει. Με τον Θέμη είμαστε πολύ ευτυχισμένοι. Ο Θεός έκανε το όνειρό μας πραγματικότητα. Όλα πάνε καλά”, δήλωσε η ίδια στην Real Life.

Η παρουσιάστρια, η οποία έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, την μικρή Νάγια, τον περασμένο Μάιο, διανύει τον 5ο μήνα της δεύτερης εγκυμοσύνης της και τα συναισθήματα που νιώθει είναι μοναδικά.

Αξίζει να αναφέρουμε πως η Σταματίνα προσέχει πολύ τη διατροφή της και φροντίζει να τρέφεται υγιεινά. Αν και δεν έχει βάλει ακόμη πολλά κιλά, το βάρος της κάτι που δεν την απασχολεί ιδιαίτερα, όπως είχε γίνει και στην πρώτη εγκυμοσύνη της. “Δεν με άγχωσαν τα κιλά της εγκυμοσύνης. Κάποια στιγμή σταμάτησα να ζυγίζομαι. Στο συν 18 δεν ανέβηκα ξανά στη ζυγαριά.”, αναφέρει η ίδια.
Εμείς να της ευχηθούμε με το καλό!

Read More

And More