Οι selfies φωτογραφίες των Ελλήνων celebrities με τους σκύλους τους!

Νέα μόδα έχει ξεκινήσει στο Instagram και οι επώνυμοι δεν σταματούν να μοιράζονται με τους φίλους και τους θαυμαστές τους, φωτογραφίες από τα πανέμορφα σκυλάκια τους. Οι τετράποδοι φίλοι γίνονται το επίκεντρο του ενδιαφέροντος και μαζεύουν όλα τα likes.
Πρώτη και καλύτερη η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, που δεν αποχωρίζεται καθόλου τον αγαπημένο της σκύλο, τον Μπρούνο. Το πανέμορφο σκυλί την συντροφεύει σε όλες τις βόλτες και τους περιπάτους της, ενώ πολλές φορές πηγαίνει μαζί της στο πλατό της εκπομπής “Μες στην καλή χαρά”. Μια selfie, λοιπόν, στο Instagram επιβάλλεται…

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, είναι από τις επώνυμες κυρίες της ελληνικής showbiz που αγαπούν πολύ τα ζώα, έτσι η χημεία της με τον μικρό σκύλο της, τον Μπάνι ήταν από την αρχή πολύ καλή. Ο Μπάνι ήταν άλλωστε και η συντροφιά της σε όλες τις βόλτες κατά την περίοδο της πρώτης της εγκυμοσύνης.

Στο αυτοκίνητο για να ξεκινήσει για την πασχαλινή εξόρμησή του βρέθηκε και ο Δημήτρης Λαγιόπουλος, βγάζοντας μια selfie φωτογραφία με τον σκύλο του στο πίσω κάθισμα.

Χαλαρές στιγμές ενόψει των γιορτών περνά και η Υβόννη Μπόσνιακ ανεβάζοντας στο instagram μια φωτογραφία με τον πανέμορφο σκυλάκο, τον αδελφό της δικής της σκυλίτσας της Bunny να ποζάρει στο φακό.

Τέλος, μια selfie της Μαϊμούς, που είναι η αγαπημένη της σκυλίτσα ανέβασε στο Instagram και η Ελένη Φουρέιρα.

Read More

And More