Σταματίνα Τσιμτσιλή: Οι ευχές των συνεργατών της για τη γέννηση της κόρης της!

“Happy Day” ήταν η σημερινή για το πρωινό του Alpha, αφού η οικοδέσποινα της εκπομπής Σταματίνα Τσιμτσιλή έγινε για δεύτερη φορά μανούλα και οι συνεργάτες της, της έδωσαν από τον αέρα της εκπομπής της ευχές για την μπέμπα.
“Λείπει το Σταματινάκι… γιατί γεννήσαμε!”, είπε στην αρχή της εκπομπής ο Δημήτρης Παπανώτας και διευκρίνισε: “όχι γέννησε, γεννήσαμε γιατί το ζήσαμε όλοι μαζί όλο αυτό το έργο, αφού την είχαμε εδώ με την κοιλίτσα φουσκωμένη και σήμερα δεν είναι μαζί μας. Όλες τις ευχές μας…”

Ο Νίκος Αναδιώτης της ευχήθηκε να πάει τώρα και για το τρίτο μωρό, ενώ η Ελένη Τσολάκη είπε: “Να της ζήσει, να είναι καλότυχο, να το δουν και η Σταματίνα και ο Θέμης όπως ποθούν, όλα τα καλά του κόσμου και να ζήσουν με πολλή ευτυχία αυτές τις πρώτες μέρες” .
Η νεαρή παρουσιάστρια μάλιστα, μιλώντας για το χρονικό της γέννας δήλωσε: “Η Σταματίνα έφυγε χθες στις 11.30 από δω όπως φεύγει κάθε μέρα τώρα που δεν έχει ραδιόφωνο… και τίποτα δεν προμήνυε το συμβάν. Πηγαίνει να κάνει ένα επετειακό βίντεο για το Mad και μετά πήγε στο σπίτι να ξαπλώσει. Όταν σηκώθηκε… συνέβη αυτό που λένε “σπάσαν τα νερά”…”.
Δες το video του zappit:

Read More

And More