Σταματίνα Τσιμτσιλή για το Alter: “Νιώθω λίγο σαν την απατημένη σύζυγο”

Το κανάλι που η Σταματίνα Τσιμτσιλή μέχρι σήμερα ένιωθε σαν σπίτι της είναι σε επίσχεση εργασίας από τον Νοέμβριο. Τον τελευταίο καιρό είναι αυτή η κατάσταση που βλέπουμε από τη συχνότητα του Alter είναι τραγική. Σιγά σιγά τα μεγάλα ονόματα του σταθμού βρίσκουν το δρόμο τους. Εκείνη;

“Το Alter είναι ένας πολύ σημαντικός κύκλος στη ζωή μου και επειδή είμαι λίγο σχεσάκιας στη δουλειά, μου λείπει. Δεν θα ήθελα να πω κάτι γιατί δεν ξέρω τι συμβαίνει ακριβώς. Θεωρώ όμως ότι είναι πολύ δύσκολο να συμβεί κάτι. Δεν έχω πάει, δεν ξέρω τι θα γίνει. Όταν είδα σημαντικά στελέχη του σταθμού να τραβούν τον δρόμο τους , εκεί κάπου συνειδητοποίησα ότι μόνο ένα θαύμα θα μπορούσε να σώσει την κατάσταση”, εξήγησε η Σταματίνα μιλώντας στην Ναταλία Γερμανού.

“Είμαι λίγο σαν την απατημένη σύζυγο που δεν θέλει να πιστέψει ότι την απατάει ο άντρας της. Δεν ξέρω πια, δεν ελπίζω πολλά”, συμπλήρωσε η ίδια.

“Σε αυτή τη φάση είμαι στο πρώτο στάδιο που συνειδητοποιώ ακόμα πως το Alter δεν θα έχει επόμενη μέρα. Σίγουρα θα τα βάλω κάτω και θα σκεφτώ το τι και το πώς. Από εκεί και πέρα δεν ξέρω αν θα είμαι από τους τυχερούς που θα βρουν τον δρόμο τους εν μέσω σεζόν”, πρόσθεσε η παρουσιάστρια.

“Ευχάριστο διάλλειμα” και “εντατικό μάθημα γυμναστικής” χαρακτήρισε τη συμμετοχή της στο Dancing on ice. “Είχα ανάγκη να κάνω κάτι που θα ξεχνιέμαι και δεν θα εστιάζω στα προβλήματα αυτής της ζωής. Πέρασα πάρα πολύ ωραία αλλά δεν μπορώ να σου πω ότι είμαι από τις συμμετέχουσες που πίστευαν ότι θα φτάσουν μέχρι τον τελικό”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αναφέρθηκε όμως και στα σχόλια που έγιναν σχετικά με τις αναφορές της στο γάμο και τόνισε ότι πολλοί της είπαν να μην λέει συνέχεια ότι είναι παντρεμένη. Ακόμα και ο σύζυγος της, Θέμης Σοφός βρήκε υπερβολικές αυτές τις αναφορές.

Μίλησε επίσης για την οικονομική της εξάρτησή της από τον σύζυγό της μετά την διακοπή της συνεργασίας της με το Alter. “Δεν μου αρέσει να είμαι στην κατηγορία “έκανα έναν καλό γάμο”. Δεν αντέχει και εμένα για πολύ καιρό η αξιοπρέπεια μου να με ζει κάποιος άλλος”, τόνισε η Σταματίνα.

Read More

And More