Ο. Τζιόβας: “Φέτος δεν ξέρω αν θα κάνω διακοπές λόγω οικονομικής κρίσης”

Μπορεί να οφείλει μεγάλο κομμάτι της δημοσιότητάς του στον επεισοδιακό έρωτά του με την εκρηκτική Κατερίνα Παπουτσάκη, όμως ο Ορέστης Τζιόβας είναι κάτι παραπάνω από αυτό.

Ξεκίνησε ερασιτεχνικά την υποκριτική και σήμερα συγκαταλέγεται ανάμεσα στους πιο περιζήτητους ζεν πρεμιέ της ελληνικής τηλεόρασης. Κι εκεί που όλοι θα πίστευαν πως ο Ορέστης πέτυχε αυτό που ονειρευόταν, αποφασίζει ξαφνικά να κάνει στροφή στην καριέρα του και να το ρίξει στο τραγούδι. Για όλα αυτά και για πολλά ακόμα μίλησε στα Everyday Girls του MTV, τη Μυρτώ Κάζη και τη Μαριάνθη Μπαϊρακτάρη!

«Ο έρωτας για μένα είναι… ψυχεδέλεια», εξηγεί, ενώ ομολογεί πως ο γάμος είναι απλά «μία σύμβαση». «Ωραία είναι σαν ιδέα αλλά όχι άμεσα. Ο γάμος για μένα είναι σύμβαση, γιατί τι διαφορά έχει να είσαι με κάποιον καλά από το να τον παντρευτείς. Κάνεις μια κοινωνική και οικονομική σύμβαση. Τώρα τα παιδιά, σαν ιδέα είναι πολύ ωραία, αλλά ακόμα δεν ξέρω πότε θα γίνει”.

Ο Ορέστης ομολογεί πως είναι αρκετά νευρικός και πως υπάρχουν πράγματα που “του τη σπάνε”. “Κοίταξε όταν πας σε μία εκπομπή και ακούς τι λένε στο ακουστικό από την επιστροφή που έχει στο αυτί της η παρουσιάστρια, αυτό για μένα αποτελεί έγκλημα κατά της δημοσιογραφίας γιατί όταν καλείς ένα άνθρωπο και κάνεις εσύ το hosting της εκπομπής δεν περιμένεις οι άλλοι να σου πουν τι ερωτήσεις θα κάνεις. Πρέπει να ξέρεις εσύ τι θέλεις να ρωτήσεις και να τον ρωτήσεις πράγματα που σε ενδιαφέρουν και εσένα. Μου συνέβη πρόσφατα να ακούω τις ερωτήσεις από το ακουστικό και βέβαια νευρίασα πολύ”, εξηγεί.

Όμως δεν είναι μόνο αυτό που μπορεί να τον φέρει στα άκρα. Ο γοητευτικός ηθοποιός, δηλώνει πως δεν μπορεί για κανένα λόγο να συγχωρήσει τους πολιτικούς αλλά και την ελληνική νοοτροπία. “Στην Ελλάδα είμαστε ψώνια, σαν λαός. Δεν έχουμε τσίπα! Έχουμε όμως Τσίπρα!”, λέει γελώντας. “Με εκνευρίζει η αγένεια, η έλλειψη δημοκρατικότητας, οπότε δεν μας σώζει ούτε η φιλοξενία ούτε η ανοιχτή καρδιά που έχουμε οι Έλληνες. Για μένα αυτά τα δύο καλά είναι το 5% και τα κακά είναι το 95%.

Κι αν όλα πάνε στραβά στη χώρα, την τηλεόραση – ο Ορέστης εξομολογείται πως δεν βλέπει καθόλου τηλεόραση-, ο ίδιος παραμένει ένας άντρας με όνειρα, φιλοδοξίες και διάθεση για έρωτα. “Σε μια γυναίκα κοιτάω πρώτα τα μάτια, ωραιότερη Ελληνίδα δεν μπορώ να διαλέξω, όμως από τις σταρ του Χόλιγουντ επιλέγω Rachel Weisz! Όσο για το στοιχείο στο γυναικείο σώμα που τον ιντριγκάρει περισσότερο, αυτό είναι σίγουρα “η λεπτή μέση”!

Η κρίση εννοείται πως τον έχει επηρεάσει και ο ίδιος νοσταλγεί τις περσινές του διακοπές στη Χαλκιδική. «Φέτος δεν ξέρω αν θα πάω διακοπές λόγο οικονομικής στενότητας αν και πιστεύω ότι το χρήμα πρέπει να το πετάς και όχι να το κρατάς”, εξηγεί!

Read More

And More