Βασιλική Τσιρογιάννη: Ποια είναι η Σταρ Ελλάς 2012! Φωτογραφίες και video

Μια βραδιά με πού θετική ενέργεια, όμορφες και λαμπερές παρουσίες και φρέσκα πρόσωπα πραγματοποιήθηκε χθες στο Dream City, όπου έγιναν τα φετινά καλλιστεία που σου μετέδωσε ζωντανά το TLIFE με παρουσιάστρια την Ελεονώρα Μελέτη.

Πραγματική πρωταγωνίστρια της μαγικής βραδιάς ήταν η φετινή Σταρ Ελλάς βασιλική Τσιρογιάννη. Μια είναι όμως η μελαχρινή καλλονή που κατέκτησε κοινό και κριτική επιτροπή και πήρε το πολυπόθητο εισιτήριο για το διεθνή διαγωνισμό ομορφιάς.

Λίγο μετά το τέλος της βραδιάς, χαρούμενη και ενθουσιασμένη η βασιλική μίλησε για τον τίτλο που κατέκτησε, ενώ το TLIFE σου εξασφάλισε και πληροφορίες για την όμορφη εστεμμένη.

Η στιγμή της στέψης:

Γέννημα θρέμμα Θεσσαλονικιά, κεντρική της ομάδας βόλεϊ Ελπίδας Θεσσαλονίκης και φοιτήτρια του τμήματος Κοινωνικής Διοίκησης του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης η Βασιλική Τσιρογιάννη με ύψος 1,76 και ένα υπέροχο βλέμμα ήταν από τις παρουσίες που ξεχώρισαν από νωρίς.
Με τον αριθμό 18 και μια ιδιαίτερη άνεση μπροστά στο φακό, αλλά και στις ερωτήσεις της κριτικής επιτροπής η 24χρονη μελαχρινή καλλονή μάγεψε με την εμφάνισή της. Η όμορφη Βασιλική είναι τοξότης στο ζώδιο, αγαπά τις γευστικές σαλάτες, έχει αδυναμία στη ζωγραφική, τον αθλητισμό και τους υπολογιστές και μιλά αγγλικά και ιταλικά.

Σύντροφός της είναι ο ποδοσφαιριστής Θανάσης Παπάζογλου που βρέθηκε χθες το βράδυ στο πλευρό της, μαζί με την οικογένειά της. Ο Θανάσης είναι είναι παίκτης του ΟΦΗ, αλλά τα τελευταία χρόνια έπαιζε στον ΠΑΟΚ.
Μετά το τέλος του διαγωνισμού, η Βασιλική μίλησε στο TLIFE: “Τα συναισθήματα είναι είναι πολύ έντονα. Είμαι πολύ χαρούμενη και συγκινημένη. Η βραδιά ήταν μαγική. Όλα ήταν υπέροχα”

Υπήρχε άγχος κατά τη διάρκεια της βραδιάς;
“Δεν είχα άγχος για κάτι συγκεκριμένο. Υπήρχε ένα παραγωγικό άγχος που με έκανε να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό”.
Ποια τα σχέδιά σου για την επόμενη μέρα;
“Για την ώρα έχω να προετοιμαστώ για τον παγκόσμιο διαγωνισμό και μόλις επιστρέψω θα δούμε”.

Δες όσα είπε στην Τατιάνα!

Φωτογραφίες από τις προετοιμασίες της Βασιλικής Τσιρογιάννη για τα Καλλιστεία:

ΔΕΣ ΕΔΩ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΑ ΚΑΛΛΙΣΤΕΙΑ

Read More

And More