M. Tσουρή: “Δεν είμαι η Μενεγάκη που ψοφάει ο κόσμος να μάθει τι κάνει στη ζωή της”

Η Μαρία Τσουρή μίλησε στο περιοδικό “Glam” για το τι την χαλάει στο Dancing, ποιους ξεχωρίζει από το σόου, για την σχέση της με τον Παναγιώτη Βασιλόπουλο, για το αν θα έψαχνε ποτέ το κινητό του συντρόφου της αλλά και για το αν ονειρεύεται τον γάμο!
Στην ερώτηση ποιο είναι αυτό πουτην χαλάει στο σόου η ίδια είπε : “Δεν είμαι άνθρωπος που θα ασχοληθεί με τα γύρω του. Δεν με ενδιαφέρουν αυτά που λένε για τα κιλά μου και για τις τρέσες που φοράω. Εγώ δεν σχολιάζω και γενικά δεν μου αρέσουν τα κακοπροαίρετα σχόλια. Έχω μάθει ωστόσο να τα δέχομαι.”
Όσον αφορά ποιους ξεχωρίζει από το Dancing η Μαρία δήλωσε : “Προσωπικά δεν γνωρίζω κανέναν γιατί βλεπόμαστε μόνο κάθε Κυριακή. Ωστόσο υπάρχουν μερικά παιδιά που συμπαθώ ιδιαίτερα όπως ο Αργύρης Αγγέλου και η Ελεονώρα Μελέτη.”
Η Μαρία αποκάλυψε πως διαχειρίζεται την σχέση της με τον Π. Βασιλόπουλο : “Προσπαθώ όσο μπορώ να την κρατήσω μακριά από τα φώτα. Δεν κάνουμε δημόσιες εμφανίσεις μαζί, αλλά το πρόβλημά μας δεν είναι αυτό. Το θέμα είναι ότι δεν βρίσκουμε λόγο να προβληθεί η σχέση μας. Δεν είμαι η Μενεγάκη που την βλέπουν κάθε μέρα στην τηλεόραση και ψοφάει ο κόσμος να μάθει τι κάνει στην ζωή της.”
Τέλος είπε ότι θα έκανε τα πάντα αν ήταν τρελαμένη με τον σύντροφό της και ακόμα και κινητό θα έψαχνε : “Θα έμπαινα στη διαδικασία να κάνω τα πάντα αν ήμουν τρελαμένη και πολύ ερωτευμένη. Αν το έκανα βέβαια θα έριχνα τον εαυτό μου. Πιο πολύ θα ντρεπόμουν για το τι έκανα παρά θα με ένοιαζε αυτό που είδα!”

Read More

And More