Μ. Τσουρή του “Dancing” στο TLIFE: “Δεν λέω “όχι” σε μια σέξυ φωτογράφιση. Εξάλλου νιώθω σέξυ!”

Από τον υγρό στίβο βρέθηκε στη σκηνή του “Dancing with the stars” και δοκιμάζει τις δυνάμεις της στο χορό. Ο λόγος για την γνωστή πολίστρια του Ολυμπιακού Μαρία Τσουρή. Η μελαχρινή αθλήτρια από τη Χίο που έχει αποσπάσει τα θετικά σχόλια του κοινού μίλησε στο TLIFE για τη συμμετοχή της στο παιχνίδι, τον σύντροφό της και μπασκετμπολίστα Παναγιώτη Βασιλόπουλο και τις σέξυ φωτογραφίσεις.

Πώς ήρθε η πρόταση για τη συμμετοχή στο “Dancing with the stars”;
Πριν από δυο μήνες μου έκανε η παραγωγή του show την πρόταση και δέχτηκα με πολύ χαρά. Στην αρχή με είχε προβληματίσει το ωράριό μου, αλλά ήταν κάτι μου άρεσε από την πρώτη στιγμή που το άκουσα και δέχτηκα. Βέβαια, έχω πιεστεί αρκετά και με τις προπονήσεις, αλλά είναι για καλό σκοπό. Είχα δυσκολίες στην αρχή και ό,τι κάνω είναι τελείως πρωτόγνωρο για ‘μένα.
Έχεις άγχος για τα live;
Όχι, πλέον δεν έχω άγχος. Θέλω να βγαίνω καλή σε κάθε μου εμφάνιση και να κάνω όσο λιγότερα λάθη γίνεται. Την πρώτη βδομάδα είχα λίγο άγχος γιατί δεν ήξερα τι θα γίνει, ήταν τελείως άγνωστο για εμένα. Τώρα ξέρω τι θα αντιμετωπίσω και αγχώνομαι μόνο για το αν θα βγάλω τη χορογραφία. Δεν με αγχώνει πια κάτι άλλο.
Πώς είναι η χημεία σου με τον παρτενέρ σου στο χορό;
Είναι πολύ καλή η συνεργασία με τον Πάνο. Έχουμε γίνει φίλοι σε μικρό διάστημα. Είναι πολύ αξιόλογος κι αυτός και η κοπέλα του η Φωτεινή, που είναι επίσης στο παιχνίδι. Εκείνος έχει μια χορογραφία στο μυαλό του και την προσαρμόζει κάθε φορά πάνω μου. Κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ κάθε φορά.
Στενοχωρήθηκες με τη χαμηλή βαθμολογία στο πρώτο live;
Να πω την αλήθεια περίμενα πως θα είναι χαμηλή. Περίμενα να ήταν και πολύ χειρότερη. Γιατί χόρευα μόλις πέντε μέρες και δεν είχα πείρα. Οι κριτές δεν είναι αυστηροί μαζί μου. Απλώς κρίνουν αυτό που βλέπουν, εκείνη τη στιγμή. Δεν τους νοιάζει τι πρόβες έχεις κάνεις, ούτε αν είσαι σχετικός ή άσχετος με το χορό.
Ποιος σου αρέσει πιο πολύ από τους άλλους διαγωνιζόμενους;
Μου αρέσει πολύ ο Αργύρης Αγγέλου. Θεωρώ ότι χορεύει πολύ καλά. Από τις γνώσεις μου μέχρι τώρα, βλέπω ότι είναι αυτός που ξέρει να χορεύει.
Θέλεις να μείνεις μέχρι τον τελικό;
Εννοείται πως θέλουμε να μείνουμε μέχρι το τέλος. Όλοι γι’ αυτό ήρθαμε, για να μείνουμε όσο περισσότερο μπορούμε. Βέβαια, βλέπω ότι είναι πολύ δύσκολο. Τώρα διαγωνίζομαι με ανθρώπους που ξέρουν να χορεύουν. Δεν ξεκίνησαν όλοι από εκεί που ξεκίνησα εγώ. Φαντάζομαι πως στο τέλος θα φθάσουν, αυτοί που έχει φανεί από τώρα πως ξεχωρίζουν…
Παράλληλα με τις πρόβες έχεις και τις προπονήσεις για την ομάδα. Πόσο δύσκολο είναι να τα συνδυάσεις;
Το πρόγραμμά μου είναι πολύ πιεσμένο. Απλώς τις ώρες που είχα πριν και ξεκουραζόμουν τις αφιερώνω τώρα στις πρόβες. Φεύγω από τις 9 το πρωί και γυρίζω αργά το βράδυ.
Τώρα βρίσκεσαι στην ομάδα πόλο του Ολυμπιακού. Τι ήταν αυτό που σε έκανε να ασχοληθείς με τον αθλητισμό;
Ασχολούμαι με τον αθλητισμό από πολύ μικρή. Ξεκίνησα από μικρή στην ομάδα της Χίου, απ’ όπου και κατάγομαι. Στα 16 μου έκανα την πρώτη μου μεταγραφή στην ομάδα της Βουλιαγμένης. Μετά στην Εθνική ομάδα νεανίδων και τώρα στον Ολυμπιακό.
Τα πράγματα πως πηγαίνουν στην ομάδα λόγω κρίσης;
Είμαστε τελείως απλήρωτες. Γενικά ο ερασιτέχνης Ολυμπιακός έχει μεγάλο πρόβλημα. Όλες οι ομάδες αντιμετωπίζουν οικονομικό πρόβλημα και περιμένουμε κάποια λεφτά. Παίζουμε σχεδόν για το τίποτα.
Πιστεύεις ότι η συμμετοχή στο “Dancing” θα σου δώσει αναγνωρισιμότητα;
Δεν έχω καταλήξει ακόμη. Μπήκα χωρίς αυτό το σκεπτικό στο παιχνίδι. Πίστευα ότι δεν θα με αναγνωρίζει ο κόσμος. Με άλλους 13 γνωστούς στο παιχνίδι, θεωρούσα πως δεν θα ασχοληθεί κανένας μαζί μου. Θα συμμετείχα απλώς στο show. Βέβαια, βλέπω ότι υπάρχουν κάποιοι που με αναγνωρίζουν στο δρόμο. Αν τύχει και κάνω κάτι μέσα από αυτό καλό είναι, αν πάλι όχι δεν πειράζει. Δεν αφήνω ευκαιρίες στη ζωή μου, αλλά κάνω πράγματα που με κάνουν να νιώθω καλά.
Πρόσφατα μάθαμε για τη σχέση σου με τον μπασκετμπολίστα Παναγιώτη Βασιλόπουλο. Το ότι είσαι στον ίδιο χώρο με τον αγαπημένο σου βοηθά τη σχέση σας;
Βοηθά όταν ο σύντροφός σου είναι στον ίδιο χώρο με εσένα, για να ξέρει τι περίπου κάνεις και πόσο δύσκολο μπορεί να είναι το πρόγραμμά σου. Αν ο άλλος δεν έχει ιδέα δεν μπορεί να σε κατανοήσει. Γενικά μου αρέσει να έχω σχέση με κάποιον που είναι αθλητής, γιατί μπορώ και να καταλάβω καλύτερα. Με τον συντροφό μου αυτό μας έχει κάνει καλό.
Σε ενοχλεί όταν μιλούν για την προσωπική σου ζωή;
Δεν με ενοχλεί να ασχολούνται με την προσωπική μου ζωή. Απ’ ό,τι έχω καταλάβει ήταν αναμενόμενο να γίνει, απλώς δεν το είχα φανταστεί πριν. Αντίθετα, στην αρχή είπα: “Δεν θέλω να ασχοληθείτε με την προσωπική μου ζωή”, αλλά έγινε το αντίθετο. Πάντως μέχρι στιγμής όσα έχουν γραφτεί δεν είναι άσχημα και δεν με ενοχλούν.
Οι δικοί σου άνθρωποι έρχονται στα live;
Ο σύντροφός μου και οι φίλοι μου είναι στο πλευρό μου. Η ομάδα μου έρχεται κάθε φορά στα live του “Dancing”. Έρχονται πολύ άνθρωποι και με εμψυχώνουν…
Πριν από λίγο καιρό έκανες μια σέξυ φωτογράφιση. Θα έκανες ποτέ γυμνή φωτογράφιση;
Όχι, γυμνή φωτογράφιση δεν θέλω να κάνω. Για σέξυ φωτογράφιση ντυμένη, δεν θα είχα πρόβλημα. Αλλά, η γυμνή φωτογράφιση είναι κάτι έξω από εμένα δεν νιώθω καλά να το κάνω. Δεν λέω “όχι”, όμως σε μια σέξυ φωτογράφιση. Εξάλλου, νιώθω σέξυ και μου αρέσει να είμαι σέξυ.


H Μαρία Τσουρή με τον Πάνο Ξυλά στο πρώτο live του “Dancing with the stars”!

Read More

And More