Ένα Tweet δεν φέρνει την άνοιξη! Τα happy posts των celeb για το ανοιξιάτικο Σαββατοκύριακο

Ηλιόλουστο Σαββατοκύριακο (σχεδόν για όλες τις περιοχές) και τα tweets πήραν φωτιά… κεντρικό τους θέμα; Η άνοιξη που αφήνει δειλά, δειλά τα πρώτα της σημάδια. Ελένη Μενεγάκη, Δέσποινα Βανδή, Πατρίτσια Μίλικ Περιστέρη και άλλοι επώνυμοι αποθανάτησαν το όμορφο τοπίο και έγραψαν ένα σχόλιο για την ωραιότερη εποχή του χρόνου.

Ο δημοσιογράφος Σπύρος Χαριτάτος μας λέει καλημέρα μέσα από τη θάλασσα με μια προτροπή. Να κάνουμε υπομονή μιας και το καλοκαίρι δεν είναι μακριά.

Ο Χρήστος Νέζος πάλι με θέα το λιμάνι της Πάτρας περιμένει τον ήλιο να βγει και να λούσει την πρωτεύσουσα του Καρναβαλιού.

Η Ελένη Μενεγάκη βγήκε για βόλτα στην εξοχή και μοιράστηκε τις όμορφες στιγμές με τους φίλους και fan της στο twitter! [Δες περισσότερα εδώ]

Και ο Νίκος Αλιάγας βρίσκεται κάπου εκεί έξω με την φωογραφική του μηχανή και… μας περιμένει!

Η Μαρία Ηλιάκη βρισκόταν καθ’οδόν για κάποιο παραθαλάσσιο προορισμό και δεν άντεξε να μην μας δώσει μια γεύση από την παραλιακή οδό!

Η τραγουδίστρια κατέβηκε στο όμορφο νησί μαζί με τον Αντύπα για λίγες εμφανίσεις. Κατάφερε όμως και ξέκλεψε λίγο χρόνο για να χαλαρώσει και να γεμίσει μπαταρίες! [Δες περισσότερα εδώ]

Σε εντελώς άλλο κλίμα το Σαββατοκύριακο του Σεφ Βασίλη Καλλίδη που μας δίνει το κλίμα από το χιονοδρομικό του Παρνασού.


Η πανέμορφη Πατρίτσια Μίλικ Περιστέρη μας δείχνει το “ομορφότερο μέρος του κόσμου”!


Read More

And More