Παρουσίαστρια παντρεύτηκε και το ανακοίνωσε στο Twitter της!

Oι περισσότεροι stars όταν προετοιμάζονται για τον γάμο τους ανυπομονούν να το μοιραστούν με τους fan τους! Φωτογραφίζονται σε περιοδικά και γράφουν όλες τις απαραίτητες λεπτομέρειες στο Twitter τους. Όμως, η παρουσιάστρια Myleene Klass έκανε το ακριβώς αντίθετο: κράτησε τον γάμο της μυστικό καθώς κανείς δεν γνώριζε ότι θα παντρευτεί ενώ την επομένη του γάμου της ανέβασε φωτογραφία στο Twitter γράφοντας “Just Married”.

Η 33χρονη παρουσιάστρια και όχι μόνο, αφού έχει υπάρξει μοντέλο, τραγουδίστρια και ηθοποιός, ανέβασε αργότερα και photo του γάμου της γράφοντας: “Δεν το ονειρεύτηκα! Ισχύει! Εγώ και ο άντρας μου!”.

Η Μyleene παράλληλα έδειξε τον ενθουσιασμό της για το γεγονός ότι κατάφερε να κρατήσει το γάμος της μυστικό χωρίς να το μάθει ούτε ένας. Μάλιστα, η τελετή έγινε με 16 άτομα καλεσμένους.

Συγκεκριμένα, έγραψε: “Ευχαριστώ πολύ για όλα τα μηνύματά σας και κυρίως εκείνους που ΞΕΡΟΥΝ πραγματικά να κρατάνε μυστικό! Ο γάμος έγινε με τον δικό μας τρόπο!”.

Η Myleene έδειχνε εκθαμβωτική μέσα στο μακρύ της φόρεμα το οποίο επέλεξε η στιλίστρια των stars και σχεδιάστρια Kate Halfpenny.

To ζευγάρι έχει δύο μικρές κόρες, την Άβα, τεσσέρων ετών και την Hero, επτά μηνών οι οποίες ήταν και παρανυφάκια ενώ είχε αρραβωνιαστεί το 2005. Όταν, όμως, η παρουσιάστρια έμεινε έγκυος ο γάμος αναβλήθηκε. Επιπλέον, κατά το παρελθόν η παρουσιάστρια είχε δηλώσει ότι φοβάται τον γάμο καθώς βλέπει παντού γύρω της ζευγάρια να χωρίζουν. Μάλιστα, συμπλήρωσε λέγοντας: “Είναι πολύ πιο σημαντικό να αγαπάει ο ένας τον άλλο”. Στην πορεία, φαίνεται πως ο σύζυγός της άλλαξε γνώμη!

Read More

And More