Τζένη Μπαλατσινού για Πέτρο Κωστόπουλο: “Δεν αποκλείω την επανασύνδεση!”

Μέσα στο καλοκαίρι έσκασε σαν βόμβα η είδηση του χωρισμού της Τζένης Μπαλατσινού και του Πέτρου Κωστόπουλου. Το ζευγάρι μετά από 19 χρόνια κοινής πορείας, ανακοίνωσε επίσημα το χωρισμό του, περνώντας σε διαφορετικούς προορισμούς (με εξαίρεση κάποιες μέρες) τις διακοπές τους.
Έχοντας περάσει το πρώτο διάστημα απομονωμένη και ήρεμη -ακόμη και χωρίς wifi, όπως λέει- στην Πάτμο, η Τζένη Μπαλατσινού μιλά στο “ΟΚ!” για το χωρισμό της, τον Πέτρο Κωστόπουλο, τη συνύπαρξή τους στις τελευταίες εκπομπές του πρωινού, τα παιδιά και τα επόμενα σχέδιά της.

“Δοκιμάσαμε πολύ τις αντοχές μας με τον Πέτρο”, αποκαλύπτει η Τζένη και συμπληρώνει: “Είναι δύσκολο να αφήσεις μια συνήθεια, ακόμη και όταν σε πληγώνει”.
Για τις τελευταίες εκπομπές στο Πρωινό και τη συνύπαρξη με τον Πέτρο Κωστόπουλο είπε: “Ήμουν τυχερή που είχα τον Πέτρο μαζί μου, ήταν “σχολείο”. Είναι τόσο απρόβλεπτος που ακόνισα τα αντανακλαστικά μου και στον αέρα, έχει χάρισμα, γνωρίζει καλά την ελληνική γλώσσα και έχει μια καθαρότητα. Υπήρχαν βέβαια, και στιγμές που ήθελα να τον πνίξω”.

Στην ερώτηση αν είναι έτοιμη για μια νέα σχέση, εξομολογείται: “Ό,τι και να απαντήσω θα είναι λάθος. Όσο και να προσπαθούμε να οργανώσουμε τη ζωή μας, σκηνοθέτης είναι πάντα το τυχαίο… Δεν κάνω κανένα απολύτως πλάνο στα προσωπικά μου”.
Ενώ, για το ενδεχόμενο της επανασύνδεσης, αναφέρει: “Δεν αποκλείω τίποτα. Ποτέ δεν ξέρεις τι σερβίρει η ζωή”.

Read More

And More