Τ. Μπαλατσινού: ”Ζήσαμε μια 15ετία ψεύτικης χλιδής και λεκτικής φανφάρας!”

”Ήξερα ότι το μόντελινγκ είναι ένα επάγγελμα πυροτέχνημα, χωρίς διάρκεια και τρομερή ουσία. Σε νεαρή ηλικία σταμάτησα για να είμαι 100% μαμά. Στα τριάντα, θα ήταν γελοίο να κάνω πάλι την ”ωραία”, δηλώνει η Tζένη Μπαλατσινού σε συνέντευξή της στο περιοδικό ”Εικόνες” και συνεχίζει αναφερόμενη στην κοσμική ζωή:

”Καλώς ή κακώς, τα μίντια δημιουργούν εντυπώσεις, μανιπιουλάρουν την κοινωνία. Οι εκπρόσωποι της showbiz είναι κάπου υποχρεωμένοι λόγω δουλειάς να βρίσκονται διαρκώς στο προσκήνιο και να υπάρχουν στη δημοσιότητα. Είναι ”νόμιμο”. Σίγουρα μέσα σε αυτό το σκεπτικό, υπάρχουν και όρια που για τον καθένα είναι προσωπικά, άρα δεν δικαιούμαι εγώ να κρίνω τις επιλογές των άλλων. Η ζορισμένη επίδειξη αφορούσε την κοσμική ζωή. Ζήσαμε μια 15ετία ψεύτικης χλιδής, προβολής προσώπων και πραγμάτων χωρίς βάση και λεκτικής φανφάρας. Η προσοχή μας – από το DNA μας, από την αρχαιότητα ακόμα – ήταν εστιασμένη στο φαίνεσθαι. Δεν είναι κάτι καινούργιο όλο αυτό.”

Σχετικά με τον -τότε- πολυσυζητημένο γάμο της
”…Ένιωθα άνετα γιατί ήμουν συνειδητά εκεί και πολύ ερωτευμένη. Τότε πολύς κόσμος ήρθε στον γάμο μας απλά και μόνο από περιέργεια. ”Φίλοι” έβαζαν στοίχημα το ίδιο βράδυ στα τραπέζια σε πόσο χρονικό διάστημα θα χωρίσουμε. Έχουμε δει και βιώσει πάρα πολλά από ανθρώπους που έχουν περάσει από τη ζωή μας και από τερατολογίες που λέγονται κατά καιρούς για εμάς. Από την πρώτη στιγμή με τον Πέτρο γίναμε ομάδα, παρ’ όλες τις διαφορές που μπορεί να έχουμε ως χαρακτήρες. Στόχος είναι το σπίτι μας και τίποτε άλλο. Άλλωστε, η έννοια της συντροφικότητας ή του γάμου, αν θες, είναι να μπορείς να συνυπάρχεις, να εξελίσσεσαι, να παλεύεις, να πέφτεις, να ανεβαίνεις, να εκτίθεσαι, να τσακώνεσαι, να αγαπιέσαι, να ζηλεύεις, να διεκδικείς, να συγχωρείς και να προχωράς”.

Ο τρόπος με τον οποίο προφυλάσσεται από την εθνική κατάθλιψη
”Δουλεύω περισσότερο και γίνομαι πιο δημιουργική. Θέλω να βλέπω μόνο τους πολύ κοντινούς μου ανθρώπους, να είμαι με τον Πέτρο και τα παιδιά. Δεν θέλω να με παρασύρει όλη αυτή η γκρίνια και η επιθετικότητα. Δεν θέλω να βλέπω άλλα σηκωμένα δάχτυλα στην τηλεόραση και την πολιτική, δεν θέλω άλλους λαϊκιστές χωρίς αυτογνωσία. Χρειαζόμαστε μια αλλαγή μέσα από τη σεμνότητα. Και δεν θέλω άλλες υποδείξεις και γνώμες μέσα από τα μίντια. Προτιμώ αντί για δελτία ειδήσεων να βλέπω Dancing with the stars και να γελάω με τις τούμπες του Τρύφωνα, πιο ακίνδυνο είναι!”

Δες φωτογραφίες:

Read More

And More