Τζένη Μπαλατσινού: Η νέα αρχή και η απομόνωση στο ησυχαστήριό της!

Στην Πάτμο βρίσκεται η Τζένη Μπαλατσινού από την στιγμή που ανακοίνωσαν μαζί με τον Πέτρο Κωστόπουλο το χωρισμός τους. Εκείνος έφυγε για Μύκονο με τον γιο τους Μάξιμο και εκείνη για το ησυχαστήριό της μαζί με την κόρη τους Αμαλία. Η Αλεξάνδρα, η μεσαία τους , λείπει σε school camp στην Αμερική. Έλειπε και όταν οι γονείς της ξανασυναντήθηκαν στο νησί τον ανέμων για να γιορτάσουν τα γενέθλια του βενιαμίν της οικογένειας και την ονομαστική εορτή της πρωτότοκης. (δες εδώ φωτογραφίες και βίντεο)


Στον Προφήτη Ηλία

Εκείνο το 24ωρο ήταν το μοναδικό που η Τζένη έφυγε από το νησί της Αποκάλυψης, το νησι που έχει λατρέψει και που όπως έχει γράψει στο blog της θα ήθελε να γεράσει εκεί. Αν ρίξεις μια ματιά στον λογαριασμό της στο instagram θα το διαπιστώσεις! Όσες μέρες βρίσκεται εκεί δεν παραλείπει να ανεβάζει φωτογραφίες από τις όμορφες γωνιές του και κυρίως τα θαλασσινά του τοπία.

Την πρώτη φορά που πήγε ήταν το καλοκαίρι του 1993 και παρόλο που ήταν απλά μία μονοήμερη τότε, την ερωτεύτηκε! Το TLIFE την συνάντησε και το 2010 όπου απολάμβανε τα μπάνια με τις φίλες της στην αγαπημένη της παραλία.

Με μπάνια στη θάλασσα χαλαρώνει και αυτό το διάστημα η παρουσιάστρια. Γεμίζει μπαταρίες έτσι ώστε να επανέλθει με τη νέα σεζόν δυναμικά. Η Τζένη κάνει νέα αρχή σε όλους τους τομείς της ζωής της!

Όσον αφορά τα επαγγελματικά της, όπως είχες διαβάσει στο ρεπορτάζ του TLIFE, έχει συζητήσει ήδη με τους υπεύθυνους του Μεγάλου Καναλιού και έχει καταθέσει μια συγκεκριμένη ιδέα για εκπομπή. Μια ιδέα που της ταιριάζει αφού έχει να κάνει με θέματα μόδας, ομορφιάς, ευεξίας, μεταμόρφωσης.

Κι αφού το Mega έχει μείνει ικανοποιημένη από την παρουσία της στο Πρωινό mou έδειξε ενδιαφέρον για την πρόταση ωστόσο δεν είναι κάτι που θα πραγματοποιηθεί άμεσα.

Η Τζένη πάντως είναι έτοιμη για τις αλλαγές που θα έρθουν στη ζωή της…

Δες φωτογραφίες από την επίσκεψή της στην Πάτμο τον περασμένο Μάρτιο!

Read More

And More