Τζένη Μπαλατσινού: Με ποιον παρουσιαστή κάνει διακοπές στην Πάτμο;

Στην Πάτμο βρίσκεται η Τζένη Μπαλατσινού και συνεχίζει τις καλοκαιρινές της διακοπές. Τα παιδιά της αναχώρησαν με τον Πέτρο Κωστόπουλο για Μύκονο, μετά τις όμορφες οικογενειακές τους στιγμές στο νησί της Αποκάλυψης, ενώ η παρουσιάστρια παραμένει στο ησυχαστήριό της.

Φυσικά, δίπλα της έχει τους στενούς της φίλους! Ανάμεσά του είναι η ιδιοκτήτρια του ξενοδοχείου “Αρχονταρίκι”, Άννυ Καλογιάννη αλλά και ο παρουσιαστής του “Όλα για την υγεία μου”, Μιχάλης Κεφαλογιάννης. O δημοσιογράφος του Mega μοιράζεται την ίδια αγάπη για το νησί αλλά και για τις φωτογραφίες και όλο το διάστημα της παραμονής του φροντίζει να γεμίζει το φωτογραφικό του album με τις ομορφιές της Πάτμου.

Μία από τις φωτογραφίες που ανέβασε στο instagram του ήταν η θέα από εκεί που μένει και που στη συνέχεια η Τζένη επέλεξε να την ανεβάσε στον δικό της λογαριασμό δίνοντάς της χρώμα.

Από τις στιγμές που μοιράστηκε ήταν και το πρωινό της Παρασκευής αλλά και τις δύο φίλες Άννυ και Τζένη στην κουζίνα. Αυτή τη φορά χωρίς να πλένουν πιάτα! Δες εδώ!

Κι αυτή τη φορά επέμεινε σε ασπρόμαυρο τόνο!

Δες μερικές ακόμα από τις ομορφιές του νησιού που απαθανάτισε με τον φωτογραφικό του φακό!

Οι ομορφιές της Πάτμου by Slidely Slideshow

Read More

And More