Τζένη Μπαλατσινού: Η επιστροφή στην Αθήνα! Οι πρώτες φωτογραφίες που ανέβασε

Ένα διαφορετικό καλοκαίρι ήταν αυτό που πέρασε για την Τζένη Μπαλατσινού. Η παρουσιάστρια, μετά την ανακοίνωσή του χωρισμού της με τον Πέτρο Κωστόπουλο, έφυγε για το αγαπημένο της νησί.

Στην Πάτμο πέρασε σχεδόν όλες τις διακοπές της πέρα από κάποιες μικρές αποδράσεις στη Μύκονο για να είναι όλη η οικογένεια μαζεμένη καθώς ο γνωστός εκδότης επέλεξε να περάσει τις δικές του διακοπές εκεί. Όλοι μαζί όμως βρέθηκαν και στο νησί της Αποκάλυψης όπου γιόρτασαν τον 15αύγουστο.

Πέρα από τα παιδιά της όμως η Τζένη είχε την ευκαιρία να χαρεί πολλές όμορφες στιγμές με τους καλούς της φίλους και να κάνει διάφορες δραστηριότητες . Κάποιες από αυτές τις μοιράστηκε και με τους διαδικτυακούς της φ ίλους στο instagram.

Πλέον όμως η παρουσιάστρια έχει επιστρέψει στην Αθήνα κι ετοιμάζεται για τη νέα σεζόν. Λίγο πριν φύγει από το νησί αποχαιρέτησε το καλοκαίρι ανεβάζοντας μία φωτογραφία του γιου της και σημειώνοντας στη λεζάντα κάποιους στίχους από το ποίημα του Καβάφη «Όσο μπορείς».

«Κι αν δεν μπορείς να κάμεις την ζωή σου όπως την θέλεις, τούτο προσπάθησε τουλάχιστον όσο μπορείς: μην την εξευτελίζεις μες στην πολλή συνάφεια του κόσμου, μες στες πολλές κινήσεις κι ομιλίες. Μην την εξευτελίζεις πηαίνοντάς την, γυρίζοντας συχνά κι εκθέτοντάς την στων σχέσεων και των συναναστροφών την καθημερινήν ανοησία, ως που να γίνει σα μια ξένη φορτική», έγραψε στα αγγλικά.

Ο μικρός Μάξιμος όμως συνεχίζει να είναι ο πρωταγωνιστής στις φωτογραφίες της και μετά την επιστροφή της.

Δες τις πρώτες φωτογραφίες που ανέβασε μετά την επιστροφή της στην πρωτεύουσα!

Read More

And More