Τζένη Μπαλατσινού – Πέτρος Κωστόπουλος: Το γυαλί ανάμεσά τους ράγισε το 2009!

Η Τζένη Μπαλατσινού έζησε 19 χρόνια στο πλευρό του Πέτρου Κωστόπουλου. Χρόνια που έμοιαζαν βγαλμένα από ταινία και μαζί απέκτησαν τρία παιδιά. Αποφάσισε να χωρίσει όταν κανείς δεν το περίμενε πως θα συμβεί. Η κρίση που πέρασε ο γάμος τους έφερε και το τέλος. Φέτος το καλοκαίρι. Παρόλα αυτά το γυαλί είχε ραγίσει το 2009.

/

Ήταν, σύμφωνα με την εφημερίδα Πρώτο Θέμα, η πιο δύσκολη χρονιά στη σχέση τους και όσοι ξέρουν λένε ότι το γυαλί ράγισε για πρώτη φορά τότε. Ήταν λίγο πριν από το «Next top model» όταν άρχισαν στο σπίτι της Φιλοθέης να ακούγονται οι πρώτες συζητήσεις για διαζύγιο. Λέει φίλη της στην εφημερίδα: «Η Τζένη τότε ήταν αποφασισμένη να χωρίσει. Είχε συμβεί κάτι πολύ σοβαρό και της ήταν δύσκολο να το διαχειριστεί. Είχε φύγει για το Παρίσι για περίπου έναν μήνα με την πρόφαση ότι είχε δουλειές με την εταιρεία καλλυντικών που είχε τότε, αλλά στην πραγματικότητα έφυγε για να σκεφτεί και να αποφασίσει τι θα κάνει στη ζωή της και αν αντέχει να ζήσει χωρίς τον Πέτρο», εξηγεί, ενώ άλλη φίλη της Τζένης, γνωστή στυλίστρια, συμπληρώνει την ιστορία για την εποχή εκείνη: «Για ένα μεγάλο διάστημα η Τζένη έπαιζε θέατρο για τα παιδιά. Και τα είχε καταφέρει τέλεια γιατί κανείς δεν είχε καταλάβει τίποτα.

Πολλά βράδια κοιμόταν στο σπίτι της μαμάς της και το πρωί ξυπνούσε νωρίς, έτρεχε στο σπίτι στη Φιλοθέη πριν ξυπνήσουν τα παιδιά, τα ετοίμαζε για το σχολείο και έφευγε ξανά. Δεν ήθελε να αντιληφθούν ότι υπάρχει πρόβλημα και ότι τα βράδια δεν μένει με τον μπαμπά τους». Ηταν τότε που η Τζένη άρχισε να χάνει πολλά κιλά προκαλώντας ανησυχία στους τους φίλους της. Εκείνη την περίοδο δέχτηκε να μπει στην κριτική επιτροπή του «Next top model», παρότι είχε αποφασίσει να μην ξανασχοληθεί με την τηλεόραση. «Ηθελε να κάνει κάτι να ξεφύγει και ειδικότερα κάτι που θα της τόνωνε τη γυναικεία αυτοπεποίθηση και το ηθικό. Αυτό είχε ανάγκη. Να της λένε ότι είναι ωραία, παρόλο που δεν είναι από τις γυναίκες που έχουν ανάγκη την επιβεβαίωση. Συμβαίνει όμως και το κατανοώ. Γι’ αυτό δέχτηκε να πάει στην εκπομπή και το πήρε και τόσο σοβαρά», εξηγεί φίλη της στην εφημερίδα. Γιατί όμως ο Πέτρος και η Τζένη δεν χώρισαν τότε;

/

Η πρώτη απάντηση, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, είναι η ρομαντική εκδοχή των γεγονότων: «Γιατί αυτοί οι δυο άνθρωποι αγαπιούνται πολύ και θα αγαπιούνται για πάντα και ακόμη κι αν δεν κοιμούνται μαζί στο ίδιο σπίτι, μαζί θα είναι», εκμυστηρεύεται άλλος φίλος του ζευγαριού. Υπάρχει όμως και κάτι ακόμη: το αίσθημα καθήκοντος που χαρακτηρίζει όλη τη ζωή της Τζένης και η απόλυτη αφοσίωση στα παιδιά της και την οικογένειά της. «Ο γιος της ήταν μόλις 2 χρόνων τότε», παρατηρεί φίλη της και συνεχίζει: «Δεν ήθελε να δημιουργήσει κανένα απολύτως θέμα στα παιδιά και έπειτα πίστευε και το πιστεύει και τώρα ότι ο Πέτρος είναι εξαιρετικός πατέρας και δεν ήθελε να του στερήσει τα παιδιά του ούτε για ένα λεπτό».

Read More

And More