Τζένη Μπαλατσινού: Το αψεγάδιαστο κορμί της κλέβει τις εντυπώσεις – Ποια είναι τα fitness μυστικά της

Η Τζένη Μπαλατσινού έχει γίνει το πρόσωπο των ημερών λόγω του χωρισμού της με τον Πέτρο Κωστόπουλο. Η παρουσιάστρια βέβαια έχει επιλέξει να περάσει το καλοκαίρι της στο νησί της Αποκάλυψης θέλοντας να απομονωθεί και να ηρεμήσει και απολαμβάνοντας τον ήλιο και τη θάλασσα. Με μοναδική εξαίρεση ένα μονοήμερο ταξίδι που έκανε στο νησί των Ανέμων με αφορμή τα γενέθλια του γιου της Μάξιμου. Ακόμα και στη Μύκονο όμως πέρασε την μέρα της κάνοντας βουτιές στην παραλία της Φτελιάς.

Πέρα από την περιέργεια που είχαν όλοι για να δουν την “επανασύνδεση” του πρώην ζευγαριού αφού που δεν μπορούσε να περάσει απαρατήρητο το καλλίγραμμο κορμί της. Η Τζένη διανύει την πέμπτη δεκαετία της ζωής της, έχει αποκτήσει τρία παιδιά και όμως διατηρεί ένα από τα πιο αξιοζήλευτα και ποθητά κορμιά της εγχώριας showbiz. Η θητεία της στο μόντελινγκ σίγουρα της έδωσε τις βάσεις για αυτό, αλλά συνεχίζει να προσέχει. Ποια είναι τα fitness μυστικά της;

Τρώει σωστά! Τηρεί τα γεύματα και αν στο ενδιάμεσο πεινάσει επιλέγει υγιεινά σνακ με φρούτα και λαχανικά. Το γεγονός ότι μαγειρεύει και η ίδια της δίνει μεγαλύτερο έλεγχο στις θερμίδες που καταναλώνει. Λάτρης της μεσογειακής διατροφής και δεν λείπει από το καθημερινό διαιτολόγιό της το ελαιόλαδο, τα όσπρια και τα λαχανικά.

Το πιο σημαντικό βέβαια τόσο για το σώμα όσο και για το δέρμα είναι η ενυδάτωση. Πράγμα που σημαίνει ότι πίνει πολύ νερό. Φυσικά, από το πρόγραμμα δεν λείπει και η γυμναστική. Τρέξιμο, ποδήλατο, ελλειπτικό και τώρα το καλοκαίρι πολλά μπάνια.

Όλα αυτά είναι πράγματα που η Τζένη τηρεί ευλαβικά. Ακόμα και στις μέρες των διακοπών της στην Πάτμο. Το καθημερινό της πρόγραμμα περιλαμβάνει βουτιές και ηλιοθεραπεία στην παραλία Πέτρα, χαλαρές βόλτες στα όμορφα σημεία του νησιού όπως ο Προφήτης Ηλίας ενώ τα βράδια προτιμάει φαγητό σε σπίτι φίλων ή αγαπημένα εστιατόρια και αποφεύγει τα ξενύχτια.

Read More

And More