Τζέσυ Παπουτσή στην Τατιάνα: Τα 20 κιλά που έχασε, ο γάμος της στα Σκόπια και το πρόβλημα υγείας!

Καλεσμένη στη σημερινή εκπομπή Μία ήταν η Τζέσυ Παπουτσή. Η αγαπημένη ηθοποιός αποκάλυψε στην Τατιάνα άγνωστες πτυχές της ζωής της.

Μίλησε για τα 20 κιλά που έχασε, για τα 20 χρόνια που είναι μαζί με τον Γιάννη Μανιό, για το γάμο τους στα Σκόπια αλλά και για τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπισε στο παρελθόν. Ακόμα, μίλησε για το ρόλο της στις “Φόνισσες της Παπαδιαμάντη”.

“Έχασα 20 κιλά. Δεν κάνω δίαιτα. Αλλά προσέχω τη διατροφή μου”, εξήγησε η Τζέσυ μιλώντας για την αλλαγή στην εμφάνισή της.

“Με τον Γιάννη είμαστε 20 χρόνια μαζί”, εκμυστηρεύτηκε στη συνέχεια. “Παντρευτήκαμε στα Σκόπια γιατί εκεί είχε μετατεθεί η κουμπάρα μου”, είπε.

Η ηθοποιός δεν παρέλειψε να αναφερθεί στους ρόλους που έχει κάνει στην καριέρα της, με τελευταίο αυτό στις “Φόνισσες της Παπαδιαμάντη” στο θέατρο Πειραιώς 131. “Είναι πιο δύσκολο να κάνεις κάποιον να συγκινηθεί από το να τον κάνεις να γελάσει”, εξηγεί.

“Όταν πέρασα την περιπέτεια με την υγεία μου, είπα αν θέλει ο Θεός θα γυρίσω ζωντανή”, είπε η Τζέσυ αναφερόμενη στις δύσκολες στιγμές που πέρασε.

Read More

And More