Θάνος Τζήμερος: Παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του. Τι έγραψε στο facebook για το γάμο του

Την εκλεκτή της καρδιάς του Πόπη Δήμα παντρεύτηκε ο πρόεδρος του κόμματος Δημιουργία ξανά Θάνος Τζήμερος.
/

Σίγουρα ήταν ένας εναλλακτικός γάμος όσον αφορά το lifestyle, αφού η νύφη, παντρεύτηκε τον αγαπημένο της φορώντας ένα μακρύ μπλε φόρεμα και κρατωντας ένα μπουκέτο από λευκά λουλούδια.

Ο Θάνος Τζήμερος φορούσε ένα γκρι κουστούμι με λευκό πουκάμισο ενώ έγραψε στο profil του στο facebook τα εξής λόγια για το γάμο του:” Να σας εξομολογηθώ ότι τον γάμο τον θεωρούσα (και εξακολουθώ να τον θεωρώ) μια άχρηστη σύμβαση: αν τα πας καλά με τον άνθρωπό σου, το αστικού δικαίου περιτύλιγμα είναι περιττό, αν δεν τα πας καλά, είναι ένα πρόβλημα παραπάνω. Ωστόσο αισθάνθηκα ότι χτύπησε το καμπανάκι για να νιώσω την εμπειρία του πατέρα”.

Ο γάμος του έγινε στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο και στο τέλος του κειμένου του ο κ. Τζήμερος δεν παρέλειψε να ενημερώσει, ότι η ανάρτηση του κειμένου για το γάμο του στο facebook είναι μόνο για τους φίλους του. “

Υ.Γ. Κι’ αυτό είναι ένα κείμενο μόνο για φίλους. Μακριά τα ξερά σας, αλήτες της “δημοσιογραφίας”, έγραψε χαρακτηριστικά.

Διάβασε ολόκληρο το κείμενο που ανάρτησε στο profil του ο Θ. Τζήμερος για το γάμο του.

Αγαπημένοι φίλοι,
σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές σας. Να σας εξομολογηθώ ότι τον γάμο τον θεωρούσα (και εξακολουθώ να τον θεωρώ) μια άχρηστη σύμβαση: αν τα πας καλά με τον άνθρωπό σου, το αστικού δικαίου περιτύλιγμα είναι περιττό, αν δεν τα πας καλά, είναι ένα πρόβλημα παραπάνω. Ωστόσο αισθάνθηκα ότι χτύπησε το καμπανάκι για να νιώσω την εμπειρία του πατέρα. Θα μου πείτε: τώρα χτύπησε; Περιέργως, τώρα. Θυμάμαι ότι ήθελα πολύ να έχω παιδιά όταν ήμουν μικρός, πριν τα 20. Όμως αυτή την ανάγκη τότε την “κάλυψα” με μια σχεδόν πατρική σχέση που είχα με τον κατά 12 μικρότερο αδελφό μου, (εγώ ήμουν φοιτητής όταν εκείνος πήγαινε νηπιαγωγείο), και αργότερα με τους μαθητές μου. Χαίρομαι όταν μετά από χρόνια τους συναντώ και μου λένε ότι δεν τους έμαθα μόνο μουσική, αλλά τους έδειξα και μια άλλη οπτική γωνία για να βλέπουν τη ζωή. Μετά, για πολλά χρόνια, όταν “έμπλεξα” με τη διαφήμιση, αυτή η ανάγκη ήταν εν υπνώσει. Η δουλειά, ο ανταγωνισμός, τα ξενύχτια στο γραφείο, τα ταξίδια, το βόλεμα του να μην έχεις μπελάδες στο κεφάλι σου… Τώρα θέλω να δείξω σε έναν (μπορεί και παραπάνω) ακόμη άνθρωπο ποια είναι τα σημαντικά και ποια τα ασήμαντα σ’ αυτόν τον μάταιο κόσμο για να ξεκινήσει το δικό του ταξίδι. Ο γάμος, ας πούμε, ότι είναι μια τρυφερή αποβάθρα.
Θα ήθελα να σας καλέσω όλους, αλλά από την αρχή αποφασίσαμε να είναι σε πολύ στενό κύκλο, όσο πιο χαμηλόφωνα γίνεται – έχουμε και οι δύο μια σχεδόν έμφυτη αποστροφή στα “ταρατατζούμ”. Εύχομαι σε όλους να ακολουθήσουν το σενάριο ζωής που τους ταιριάζει καλύτερα – όποιο και να είναι αυτό.
Θάνος
Υ.Γ. Κι’ αυτό είναι ένα κείμενο μόνο για φίλους. Μακριά τα ξερά σας, αλήτες της “δημοσιογραφίας”.

Η σύζυγος του κ. Τζήμερου, κ. Πόπη Δήμα, έγραψε στο δικό της profil στο facebook : “Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές! Εύχομαι αυτοί που είναι ελεύθεροι να βρουν τον άνθρωπο τους και αυτοί που τον βρήκαν να μην τον χάσουν!”

Δες φωτογραφίες των νιόπαντρων που έχουν αναρτήσεις στο facebook. To TLIFE τους εύχεται βίον ανθόσπαρτον!

Read More

And More