Τζίνα Αλιμόνου – Παύλος Βαρδινογιάννης: Βάφτισαν τα τρίδυμα παιδιά τους στην Ακρόπολη! Φωτογραφίες

Η Τζίνα Αλιμόνου και ο σύζυγός της, Παύλος Βαρδινογιάννης βάφτισαν τα τρίδυμα παιδιά τους το απόγευμα της Δευτέρας.

Νονοί των δυο κοριτσιών και του αγοριού είναι τα ξαδέρφια του Παύλου Βαρδινογιάννη, η Όλγα Κεφαλογιάννη και ο Γιάννης Βαρδινογιάννης αλλά και η σχεδιάστρια κοσμημάτων και σύζυγος του δημοσιογράφου Αθανάσιου Έλλις, Πολίνα Σαπουνά-Έλλις.


Όλγα Κεφαλογιάννη


Γιάννης Βαρδινογιάννης


Πολίνα Σαπουνά Έλλις, Νικόλ Κοτόβος

Δύο χρόνια μετά τη γέννηση των τριδύμων, το ζευγάρι είχε τη χαρά να καλέσει συγγενείς και φίλους στην όμορφη οικογενειακή στιγμή. Το μυστήριο πραγματοποιήθηκε στον Άγιο Δημήτριο Λουμπαρδιάρη.


Η Τζίνα Αλιμόνου έκλεψε τις εντυπώσεις με το ροζ σύνολο που επέλεξε


Παύλος Βαρδινογιάννης

Στην ίδια εκκλησία είχε βαφτιστεί και η εξάχρονη σήμερα κόρη του ζευγαριού, Ανδριάνα. To TLIFE ήταν εκεί για να σου μεταφέρει πλούσιο φωτογραφικό υλικό!




Η Μαριάννα Βαρδινογιάνη με τον σύζυγό της, Βαρδή Βαρδινογιάννη


Γιώργος Βαρδινογιάννης


Χριστίνα Πολίτη


Σάσα Σταμάτη


Εύα Καϊλή με τον συνοδό της


Νίκος Παπανδρέου με την σύζυγό του, Αλεξία Κληρονόμου


Σάσα Βαρδινογιάννη


Μελίσσα Βαρδινογιάννη


Χάρης Οικονομόπουλος

Η βάφτιση των παιδιών ήταν και μία καλή αφορμή για την Τζίνα Αλιμόνου και τον Παύλο Βαρδινογιάννη να επιστρέψουν για λίγο στην Ελλάδα αφού είναι πλέον μόνιμοι κάτοικοι Αμερικής. Ήταν όμως και μία καλή αφορμή για να συγκεντρωθεί η οικογένεια και να γιορτάσουν όλοι μαζί!

Οι καλεσμένοι δεν παρέλειψαν να μοιραστούν, στους λογαριασμούς τους στα social media, κάποια στιγμιότυπα απο το party που ακολούθησε!


Τα υπέροχα γλυκά που έφαγαν μικροί και μεγάλοι καλεσμένοι στο ιδιαίτερο candy bar που στήθηκε με θέα την Ακρόπολη είναι από το california Donuts.

Read More

And More