Ο.Τζιόβας: “Αν πρέπει να δαγκώσω τον λαιμό της Κατερίνας θα το κάνω! “

Η Κατερίνα Παπουτσάκη, το φλογερό ειδύλλιο που έζησαν, ο επεισοδιακός χωρισμός και τα όσα ακολούθησαν. Ο Ορέστης Τζιόβας, ο πιο hot εργένης της ελληνικής showbiz, δίνει την πιο ώριμη συνέντευξη της καριέρας του και εκμυστηρεύεται στον Γιώργο Σατσίδη πως οι διαστάσεις που πήρε ο χωρισμός του από τη διάσημη ηθοποιό ήταν απλά “ένας χορός που ήξερε από την αρχή πως θα χορέψει”.

Σήμερα δηλώνει ανέτοιμος να ξαναερωτευτεί, όμως λέει πως αν πρέπει να συνεργαστεί με την πρώην αγαπημένη του, μπορεί και να τη δαγκώσει στο λαιμό!

Τι δηλώνει για τη σχέση και τον πολύκροτο χωρισμό με την Κατερίνα Παπουτσάκη;
Έγινα πιο γνωστός μέσα από αυτό, είναι αλήθεια και δεν μπορώ να κρυφτώ πίσω από το δάχτυλό μου. Θέλω να είμαι ειλικρινής. Δεν πιστεύω ότι φταίνε τα φώτα της δημοσιότητας που χωρίσαμε, αν μια σχέση επηρεάζεται από αυτά πάει να πει πως ούτως ή άλλως δεν είναι δυνατή. Κάποιες φορές δεσμεύεσαι από τους παπαράτσι και δεν μπορείς να είσαι χύμα, αλλά δεν υπάρχει και λόγος να καταπιέζεσαι. Εγώ δεν ασχολιόμουν ποτέ με αυτά. Ο κίτρινος τύπος είναι της κλειδαρότρυπας, γιαυτό και πουλάει. Ήταν ένας χορός που ήξερα ότι θα τον χορέψω.

Πώς αντιμετωπίζει την πιθανότητα να συμπρωταγωνιστήσει με την Παπουτσάκη στην ελληνική εκδοχή των Vampires στο MEGA;
Ναι, υπάρχει πιθανότητα να γίνει ένα τηλεοπτικό σήριαλ στο Μεγκα με βρικόλακες. Ο πιλότος που κάναμε πριν απο λίγο καιρό άρεσε πολύ, άφησε πολύ καλές εντυπώσεις. Έγινε υπό τις σκηνοεθετικές οδηγίες του Αλέξανδρου Ζαρμπή, ενός πολύ ταλαντούχου νέου σκηνοθέτη και ναι, μπορεί και να συμπρωταγωνιστήσω με την Κατερίνα στους «Βρικόλακες», αφού μαζί κάναμε το δοκιμαστικό. Εχει γίνει λοιπόν πιλότος, έχει γραφτεί το σενάριο και περιμένουμε να δούμε πότε θα ξεκινήσει. Αν πρέπει να δαγκώσω τον λαιμό της θα το κάνω! Δεν είμαστε εχθροί. Επαγγελματικά, θα λειτουργήσουμε κανονικά.

Είναι ερωτευμένος αυτή την περίοδο;
Όχι! Είμαι μόνος. Κατά βάθος φοβάμαι και δεν δίνομαι ολοκληρωτικά. Δεν θέλω να ερωτευτώ στο άμεσο μέλλον. Δεν νιώθω πως είμαι έτοιμος…Έχω κάνει μεγάλες τρέλες για τον έρωτα. Η μεγαλύτερη από όλες ήταν όταν πηγαινοερχόμουν στη Θεσσαλονίκη με τρένο μάλιστα, Κυριακή πρωί και επέστρεφα Κυριακή βράδυ.. Έμενα μερικές ώρες και επέστρεφα. Ήταν έντονο. Έτσι είμαι εγώ, δίνομαι πολύ στις σχέσεις μου.

Ποια είναι η σχέση του με τις θαυμάστριες;

Επειδή δεν κυκλοφορώ και δεν δείχνω ότι είμαι κάτι, ποτέ δεν τραβάω τόσο πολύ τα βλέμματα. Είμαι λίγο low profile,η αντιμετώπιση των γυναικών είναι χαλαρή. Βέβαια, φλερτ υπάρχει. Γενικώς υπάρχει φλερτ, άμα θες να υπάρχει. Πάντοτε φλέρταρα λίγο παραπάνω! Μου αρέσει η επικοινωνία με τους ανθρώπους. Η αναγνωρισιμότητα, μου έχει δώσει μία μικρή ώθηση.

Τι πιστεύει για τις “σκληρές” γυναίκες;
Oι γυναίκες που είναι τόσο σκληρές με κάνουν να απορώ. Η γυναίκα από τη φύση της θέλει προστασία, οπότε όταν βλέπω μια πολύ δυναμική γυναίκα με τρομάζει και μου δημιουργεί απορία. Οι γυναίκες αυτές είναι σαν να προσπαθούν να κρύψουν κάτι. Ένας υπέρμετρος δυναμισμός είναι περίεργος…

Γιατί δεν συμμετέχει σε κάποιο talent show;
Μου εχει γίνει πρόταση για να πάω σε talent show. Δεν θα ήθελα να το κάνω όμως. Άλλωστε δεν βλέπω ποτέ τηλεόραση. Δεν μου αρέσει. Μου αρέσουν άλλα πράγματα περισσότερο. Δεν βλέπω ούτε τις δουλειές που κάνω. Τα μαθαίνω όλα από το ίντερνετ.

Read More

And More