Τζωρτζίνα Λιώση: Ποιο είναι το όμορφο κορίτσι που ξεχωρίζει στο “Ταμάμ”

Πίσω από την ντροπαλή και εσωστρεφή “Ντιλέκ” κρύβεται η 27χρονη Τζωρτζίνα Λιώση. Η όμορφη ηθοποιός που έχει στο βιογραφικό της σπουδές στην ψυχολογία και μεταπτυχιακό στην εγκληματολογία αλλά και αξιόλογες συνεργασίες ως μοντέλο με διάσημους οίκους.

Οι σπουδές σου στην ψυχολογία είναι εντυπωσιακές. Πώς προέκυψε η υποκριτική στη ζωή σου;
Κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια των σπουδών μου, μου πρότειναν να συμμετάσχω σε μία μεγάλου μήκους ταινία και δέχτηκα. Μαγεύτηκα από την εμπειρία του κινηματογράφου κι έτσι άρχισαν όλα.

Πιστεύεις πως η υποκριτική λειτουργεί και σαν ψυχοθεραπεία;
Οποιαδήποτε επάγγελμα μπορεί να αποτελέσει μια μορφή ψυχοθεραπείας, αλλά κατά βάση η ψυχοθεραπείας, αλλά κατά βάση η ψυχοθεραπεία είναι ψυχοθεραπεία και η υποκριτική είναι υποκριτική.

Πώς ένιωσες όταν είδες για πρώτη φορά τον εαυτό σου στη μεγάλη οθόνη;
Την πρώτη φορά που είδα τον εαυτό μου δυσκολεύτηκα να το συνειδητοποιήσω και ως επί το πλείστον παρατηρούσα πράγματα τα οποία ήθελα να βελτιώσω και να διορθώσω.

Για τη συμμετοχή σου στο τούρκικο σίριαλ “Δύο Όχθες, ένας Ισμαήλ” έμεινες για 3 μήνες στην Τουρκία. Πώς ήταν αυτή η εμπειρία;
Ήταν μια μεγάλη απόφαση και αρχικά δυσκολεύτηκα να προσαρμοστώ. Υπήρχαν πράγματα τα οποία με προβλημάτισαν αρκετά, όπως π.χ. θέμα της γλώσσας, σύντομα, όμως, τα βασικότερα προβλήματα ξεπεράστηκαν και η συνεργασία με όλους κύλησε πολύ ομαλά. Σαν εμπειρία δεν το μετανιώνω και έχω μόνο θετικές αναμνήσεις.

Ποια από τις συνεργασίες σου έως σήμερα ξεχωρίζεις και γιατί;
Δεν μπορώ να ξεχωρίσω καμία από τις συνεργασίες μου, δούλεψα με πολλούς αξιόλογους ανθρώπους που απ’ τον καθένα έχω πάρει διαφορετικά πράγματα, σε τέτοιο σημείο που η οποιαδήποτε σύγκριση να είναι δύσκολη.

Διάβασε περισσότερα στο Celebrity που κυκλοφορεί

Read More

And More