O G. Butler … παίζει με την αγάπη! Δες στο TLIFE φωτογραφίες και video από τα παρασκήνια της νέας του ταινίας

Ο Gerard Butler παίζει με την αγάπη και για μια ακόμη φορά προκαλεί πανικό στον γυναικείο πληθυσμό. Ο λόγος για την νέα του ταινία με τίτλο “Playing for keeps (Παίζοντας με την Αγάπη)” που έκανε χθες πρεμιέρα στις ελληνικές κινηματογραφικές αίθουσες.
Η αγάπη είναι το πιο επικίνδυνο παιχνίδι, κι αυτό δείχνει να το γνωρίζει πολύ καλά ο ταλαντούχος Ιταλός σκηνοθέτης Γκάμπριελε Μουτσίνο, ο οποίος έστησε μια κινηματογραφική ιστορία με εξυπνάδα και ρομαντισμό, πάνω στους πιο συναρπαστικούς χαρακτήρες της καθημερινότητάς μας.

src=/files/Image/NEWS/2013/IANOYARIOS/25-01/butler/9.jpg

Gerard Butler (“300”), Jessica Biel (“The A-Team”), Uma Thurman (“Kill Bill”), Catherine Zeta-Jones (“Chicago”) και Dennis Quaid (“The Day After Tomorrow”) πρωταγωνιστούν σε μια γλυκόπικρη κομεντί.
Το TLIFE σε συνεργασία με την Odeon σου εξασφάλισε πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τα γυρίσματα, αλλά και αποκλειστικά videos με τις συνεντεύξεις των Uma Therman και Dennis Quaid.

Λίγα λόγια για την υπόθεση του έργου:
Ο Τζορτζ (Gerard Butler ) λίγο πριν τα 40, είναι ένας απένταρος και διαζευγμένος, άλλοτε επιτυχημένος, ποδοσφαιριστής που έπαιζε στις σημαντικότερες ευρωπαϊκές ομάδες, όπως η Ρεάλ και η Μίλαν. Η πρώην σύζυγός του, Στέισι ( Jessica Biel), ετοιμάζεται να παντρευτεί έναν δικηγόρο και ο 9χρονος γιος του, Λιούις, θέλει να γίνει ποδοσφαιριστής όπως ο πατέρας του. Όταν δέχεται μια πρόταση για να γίνει προπονητής της ομάδας του Λιούις, ο Τζορτζ θεωρεί πως αυτός είναι ένας ιδανικός τρόπος για να έρθει ξανά κοντά με την Στέισι και τον Λιούις. Δεν έχει υπολογίσει ωστόσο έναν αστάθμητο αλλά ιδιαίτερα σημαντικό παράγοντα – το ισχυρό του σεξ απίλ και την επίδραση που έχει αυτό στις όμορφες μαμάδες των παιδιών που προπονεί.
Η μπλεγμένη συνάρτηση της αγάπης, προκαλεί μια σειρά από κωμικές καταστάσεις. Στην αρχή εμφανίζεται η Μπάρμπ, μια χωρισμένη γυναίκα, η οποία αναζητά την επιβεβαίωση για το αν είναι ακόμα ελκυστική. Ύστερα, η Ντενίζ (Catherine Zeta-Jones), νοικοκυρά και πρώην δημοσιογράφος, η οποία προθυμοποιείται να βοηθήσει τον Τζόρτζ να βρει μια δουλειά ως δημοσιογράφος αθλητικών ειδήσεων. Κάπου ανάμεσα σε αυτές στις γυναίκες υπάρχει και ο “χορηγός” της ομάδας, ο ευκατάστατος Καρλ Κινγκ (Dennis Quaid), ο οποίος αμέσως γίνεται φίλος με τον Τζόρτζ, με σκοπό να καυχηθεί στους συναδέλφους του ότι κάνει παρέα με τον δημοφιλή πρώην ποδοσφαιριστή. Ακόμη και η γυναίκα του Καρλ όμως, η Πάτι (Uma Thurman ), η οποία πάντα του ήταν πιστή, ρίχνεται στον Τζόρτζ επειδή θεωρεί ότι έχει ότι ακριβώς λείπει από τον σύζυγό της.

Μέσα στο γήπεδο ο Τζόρτζ μπορεί όντως να έχει τον έλεγχο, αλλά άπαξ και βγει από εκεί, οι αμέτρητοι περισπασμοί τον κρατούν μακριά από το να περνά χρόνο με το γιο του. Πώς μπορεί ο Τζόρτζ να επικεντρωθεί στο να γίνει ένας καλός πατέρας και, ενδεχομένως να επανασυνδεθεί με τη Στέισι, όταν όλες οι άλλες γυναίκες συναγωνίζονται για το ποια θα του τραβήξει την προσοχή;

Δες φωτογραφίες:

src=/files/Image/NEWS/2013/IANOYARIOS/25-01/butler/1.jpg

src=/files/Image/NEWS/2013/IANOYARIOS/25-01/butler/2.jpg

src=/files/Image/NEWS/2013/IANOYARIOS/25-01/butler/3.jpg

src=/files/Image/NEWS/2013/IANOYARIOS/25-01/butler/4.jpg

src=/files/Image/NEWS/2013/IANOYARIOS/25-01/butler/6.jpg

src=/files/Image/NEWS/2013/IANOYARIOS/25-01/butler/7.jpg

src=/files/Image/NEWS/2013/IANOYARIOS/25-01/butler/8.jpg

Read More

And More