Οι έρωτες που κρατούν στο χρόνο! Τα ζευγάρια της ελληνικής showbiz γιορτάζουν τον Άγιο Βαλεντίνο

Σε ερωτικό και “αγαπησιάρικο” mood μπαίνουν σήμερα όλοι οι ερωτευμένοι και περιμένουν να γιορτάσουν την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου με το έτερον τους ήμισυ.
Η συγκεκριμένη ημέρα είναι αφιερωμένη σε όλους τους ερωτευμένους και ακόμη κι αν κάποιοι δεν πιστεύουν σε αυτές τις “εμπορικές” γιορτές, είναι μια καλή ευκαιρία για να γιορτάσεις τον έρωτα σου με τον/την αγαπημένη σου. Ένα λουλούδι, ένα γλυκό και μια αγκαλιά ίσως και να είναι αρκετά για να σου φτιάξουν τη μέρα!

Ποιος είναι ο Άγιος Βαλεντίνος;
Ο Άγιος Βαλεντίνος είναι ο άγιος του Έρωτα και είναι ένα υπαρκτό ιστορικό πρόσωπο. Ήταν ένας Χριστιανός ιερέας που έζησε το 270μΧ, επί Κλαύδιου. Θέλοντας να διαδώσει τη χριστιανική πίστη τελούσε γάμους ανάμεσα σε ζευγάρια, προσπαθώντας να δημιουργήσει πυρήνες ανάπτυξης του χριστιανισμού, και φυσικά οικογένειες. Αν και προειδοποιήθηκε για τις αντιπαγανιστικές του διαθέσεις, δεν υποχώρησε και συνέχισε να παντρεύει τους πιστούς, μέχρι που βασανίστηκε και θανατώθηκε.
Η Καθολική Εκκλησία αναγνώρισε πολλούς αιώνες αργότερα τον Βαλεντίνο ως άγιο και όρισε την ημερομηνία λατρείας του στις 14 Φεβρουαρίου. Η Ορθόδοξη Εκκλησία δεν αναγνώρισε τον άγιο αυτό και κράτησε σκληρή στάση απέναντι στη μόδα που πήγε να καθιερωθεί. Ωστόσο, μετά από πολλά χρόνια, αποφάσισε να δημιουργήσει το δικό της άγιο και συγκεκριμένα τους Άγιους προστάτες του Έρωτα, όπως ο Άγιος Υάκινθος στις 3 Ιουλίου και οι Άγιοι Ακύλας και Πρίσκιλλα στις 13 Φεβρουαρίου.

Με αφορμή την 14η Φεβρουαρίου, το TLIFE συγκέντρωσε μερικά από τα πιο ερωτευμένα και αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Κάποιοι από αυτούς είναι παντρεμένοι με παιδιά, άλλοι σε σχέση… αλλά όλοι δηλώνουν ερωτευμένοι με το έτερον ήμισυ!
Γιώργος Λιάγκας – Φαίη Σκορδά
Αναμφίβολα ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια που είναι μαζί και στη ζωή και στη δουλειά. Το γνωστό δίδυμο του Mega μας κρατά συντροφιά τα πρωινά και οι δυο τους μοιάζουν να είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ. Ο ερχομός, άλλωστε, του μικρού Γιαννάκη τους, ήταν καθοριστικός για αυτούς και τους έχει ενώσει πιο πολύ!
Μιχάλης Χατζηγιάννης – Ζέτα Μακρυπούλια

Ένα από τα πιο πολυσυζητημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz, που έκανε όλο τον κόσμο να αναρωτιέται αν ο Μιχάλης θα το πάρει τελικά το κορίτσι. Ο γνωστός ερμηνευτής που βρήκε το άλλο του μισό στο πρόσωπο της όμορφης Ζέτας, αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξή του πως ο γάμος με την γνωστή παρουσιάστρια δεν θα αργήσει να έρθει.
Ματέο Παντζόπουλος – Ελένη Μενεγάκη
Τι κι αν οι δυο τους έκρυβαν για πολύ καιρό τη σχέση τους και προσπαθούσαν να κρατήσουν χαμηλό προφίλ, φαίνεται πως είναι πια πιο ερωτευμένοι από ποτέ. Ο φωτογραφικός φακός τους απαθανατίζει συχνά μαζί και η Ελένη είναι πλέον αχώριστη με τον αγαπημένο της Ματέο Παντζόπουλο.
Σάκης Ρουβάς – Κάτια Ζυγούλη

Μπορεί αυτό το ζευγάρι να μην έχει ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας μετά την απόκτηση των τριών παιδιών του όμως, ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από τους παντρεμένους. Οι δυο τους αποτελούν ένα από τα πιο λαμπερά και ταιριαστά ζευγάρια της ελληνικής showbiz και διανύουν μια από τις πιο εποικοδομητικές περιόδους της ζωής τους.
Νίκος Ευαγγελάτος – Τατιάνα Στεφανίδου
Ένας έρωτας που κρατά στο χρόνο είναι αυτός της Τατιάνας Στεφανίδου και του Νίκου Ευαγγελάτου. Οι δυο τους είναι πολλά χρόνια παντρεμένοι και έχουν αποκτήσει μαζί δυο παιδιά τον Νικόλα και την Λυδία, αλλά δεν έχουν αφήσει τη φλόγα του έρωτα να σβήσει. Η Τατιάνα έχει παραδεχτεί σε συνέντευξή της πως ο έρωτάς της για τον σύζυγό της είναι κινητήριος δύναμή της, ενώ εκείνος δεν σταματά να βρίσκεται στο πλευρό της και να τη στηρίζει σε κάθε της βήμα.
Άδωνις Γεωργιάδης – Ευγενία Μανωλίδου
Ο Άδωνις Γεωργιάδης με την Ευγενία Μανωλίδου είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια που δεν σταματά να κρύβει τον έρωτά του. Τόσο η γνωστή παρουσιάστρια όσο και ο πολιτικός στηρίζουν πάντα ο ένας τον άλλον, ενώ φροντίζουν να βρίσκουν χρόνο για να περνούν λίγες στιγμές ηρεμίας και χαλάρωσης μα τα παιδιά τους. Ποτέ δεν έκρυψαν, άλλωστε, πως η οικογένειά τους είναι βασική τους προτεραιότητα.
Happy Valentine’s Day!

Read More

And More