Β. Μπάρμπα: Η εικόνα της Μπάρμπα με τους πλούσιους εραστές έχει πια ξεχαστεί!

Η Βάνα Μπάρμπα φωτογραφίζεται για το περιοδικό ”ΕΓΩ!” και σε συνέντευξη που έδωσε μίλησε για τα νέα της επαγγελματικά βήματα, την κόρη της, την πολιτική κατάσταση που επικρατεί καθώς και τη σχέση της με τον χρόνο. Δηλώνει ότι αυτά τα 20-30 χρόνια που υπάρχει στο χώρο κουβαλάει την αλήθεια της και αναφέρει σχετικά με το πολιτικό κλίμα των τελευατίων ημερών:

”Όλοι είμαστε σε κατάσταση τρέλας. Μας έχουν φάει την ψυχή, δεν πάει άλλο. Από τον Σπτέμβριο και μετά δεν μπορούμε να λειτουργήσουμε σε κανένα επίπεδο. Γι αυτό και αποφάσισα φέτος να κάνω μια αμιγώς πολιτική-σατιρική παράσταση… Βρισκόμαστε στο V-Stage στα νότια προάστια. Είναι μια interactive μουσική-θεατρική παράσταση. Υπάρχει κοινωνική σάτιρα, υπάρχουν οι ”Αγανακτισμένοι”, αλλά και το πώς οι άνθρωποι λειτουργούν σεξουαλικά μέσα σε όλη αυτή την κρίση.”

Θα συμμετείχε στο Just the two of us, αν γινόταν η παραγωγή τον επόμενο χρόνο
”Θα ήθελα να δοκιμάσω τον εαυτό μου στο τραγούδι, να δω αν μπορώ να τα καταφέρω. Είναι και ένας τρόπος να υπάρχουμε εμείς οι ηθοποιοί. Δεν υπάρχουν σίριαλ για εμάς πια. Τα ριάλιτι έγιναν τα σίριάλ μας. Είναι ένας συμβιβασμός λόγω της κρίσης αυτός. Αλλά το θέμα είναι σε ό,τι κάνουμε, αν μη τι άλλο, να κρατάμε την αξιοπρέπειά μας.”

Η σχέση της με τον χρόνο
”Δεν τον λογαριάζω και δεν θα του περάσει. Ενοχλούμαι βέβαια, με εκνευρίζει που γερνάω… Λόγω διαβήτη είχα χάσει αρκετά κιλά, αλλά τώρα προσπαθώ να κρατιέμαι καλά για εμένα, να έχω μια αξιοπρεπή για την ηλικία μου εικόνα. Δεν μπορώ να κάνω πια την χαζομπεμπέκα. Ή τη γεροντομπεμπέκα!”

Πριν από λίγες ημέρες δήλωσε ”πληρώνω τις αμαρτίες της προηγούμενης ζωής μου”
”Ο πόνος και τα λάθη μας, μας κάνουν καλύτερους. Μαθαίνεις πολλά όχι μόνο από τη χαρά αλλά και από τις δύσκολες στιγμές. Αυτές μας καθορίζουν. Η δόξα νομίζω ότι με έβλαψε περισσότερο. Στη ζωή μας, καθόμαστε πάνω στο ”θρόνο” μας, λόγω επαγγελματικής ή προσωπικής ευτυχίας. Μεγαλουργούμε και νομίζουμε ότι είμαστε σημαντικοί -και εκεί είναι που γίνονται τα μεγάλα λάθη. Το καλό είναι πως στις εποχές της δόξας μου, δεν πείραξα ποτέ κανέναν. Αντίθετα, προδόθηκα πάρα πολύ από άλλους. Έχω πονέσει, έχω χάσει την αθωότητά μου, την εμπιστοσύνη μου στους ανθρώπους. Έχω γίνει πιο σκληρή.”

Δεν έχει περάσει εύκολα σε ότι αφορά στην προσωπική της ζωή…
”Ναι, αλλά αυτόν τον καιρό νιώθω μια ανασφάλεια για το τι θα κάνω αύριο. Οι γονείς μου δεν ήταν από το Μπάκινγχαμ, ούτε γεννήθηκα πλούσια και η εικόνα της Μπάρμπα με τους πλούσιους εραστές έχει ξεχαστεί πια. Και οι καλλιτέχνες δουλεύουμε πλέον μάλλον για χόμπι.”

Ο μεγαλύτερός της φόβος
”Να μην έχω χρήματα για να ζήσω το παιδί μου. Αυτό με καταστρέφει συναισθηματικά”.

Διάβασε περισσότερα στο ”ΕΓΩ!” που κυκλοφορεί!

Read More

And More