Δ. Βανδή: Με δημιουργίες της Σήλιας Κριθαριώτη στον ελληνικό τελικό της Eurovision!

Πιο εντυπωσιακή και όμορφη από ποτέ αναμένεται να είναι η οικοδέσποινα του φετινού ελληνικού τελικού της Eurovision Δέσποινα Βανδή. Η γνωστή ερμηνεύτρια θα εμφανιστεί σε ένα διαφορετικό ρόλο και αναμένεται να κλέψει τις εντυπώσεις στο πλευρό του Γιώργου Καπουτζίδη, με τον οποίο θα παρουσιάσει τη λαμπερή βραδιά.
Σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE η Δέσποινα είναι πολύ ενθουσιασμένοι και αυτές τις μέρες βρίσκεται σε πυρετώδεις προετοιμασίες για να είναι όλα τέλεια το βράδυ της Δευτέρας. Μάλιστα, μάθαμε και σου αποκαλύπτουμε κάποιες λεπτομέρειες για την εμφάνισή της στη σκηνή.


Από τις πρόβες με την Έλενα Παπαρίζου

Η Δέσποινα θα εμφανιστεί με τρία διαφορετικά και αρκετά εντυπωσιακά φορέματα που θα φέρουν την υπογραφή της Σήλιας Κριθαριώτη και έχουν σχεδιαστεί αποκλειστικά για τη συγκεκριμένη βραδιά. Η γνωστή τραγουδίστρια επιμένει ελληνικά και αυτήν τη φορά εμπιστεύεται τις δημιουργίας της διάσημης σχεδιάστριας που έχει δεχτεί πολύ θετικά σχόλια, ντύνοντας ακόμη και μεγάλες σταρ του Χόλιγουντ που περπάτησαν φέτος στο κόκκινο χαλί των βραβείων για τις “Χρυσές Σφαίρες” και τα “Bafta”. (Δες εδώ όλους τους celebrities που έντυσε στο κόκκινο χαλί)


Ένα από τα φορέματα που θα βάλει


Στις τελευταίες πρόβες με τον Γιώργο Καπουτζίδη

Η Σήλια Κριθαριώτη συνεργάστηκε και πρόσφατα με την Δέσποινα υπογράφοντας το εντυπωσιακό κόκκινο φόρεμα που επέλεξε στο video clip του τραγουδιού “Καταλαβαίνω”.
Όσο για το styling της την βραδιά του τελικού; Αυτό το έχει αφήσει στα έμπειρα χέρια της καλής της φίλης και συνεργάτιδας Αλεξάνδρας Κατσαΐτη ενώ το look της θα επιμελήθεί ο αγαπημένος της φίλος Δημήτρης Γιαννέτος ο οποίος έφτασε από την Νέα Υόρκη.


Η Αλεξάνδρα, ο Δημήτρης και η Δέσποινα σε στιγμές χαλάρωσης από τις πρόβες

Μέσα από την ειδική σελίδα του TLIFE θα μάθεις τα πάντα για την φετινή διοργάνωση ενώ θα έχεις την δυνατότητα να δεις και να σχολιάσεις μαζί μας όλα όσα θα γίνουν στην λαμπερή βραδιά του τελικού!

Read More

And More