Η Δέσποινα Βανδή και ο Αντώνης Ρέμος στο ξεκίνημά τους! Δες φωτογραφίες

Με εκατομμύρια θαυμαστές σε όλο τον κόσμο, η Δέσποινα Βανδή και ο Αντώνης Ρέμος αποτελούν δύο από τα μεγαλύτερα ονόματα του ελληνικού τραγουδιού. Τα τραγούδια τους έχουν αγαπηθεί πολύ και έχουν τραγουδηθεί στις νυχτερινές πίστες από πολλούς συναδέλφους τους.

Σήμερα, ο Αντώνης και η Δέσποινα εκτός από συνάδελφοι είναι και πολύ καλοί φίλοι. Πώς ήταν όμως όταν ο καθένας έκανε τα δικά του πρώτα βήματα στη μουσική; Το TLIFE βρήκε στο αρχείου του συνεργάτη μας Τάσου Λεοντιάδη φωτογραφίες από τους δύο τραγουδιστές στο ξεκίνημά τους.

Η Δέσποινα τελειώνοντας το Λύκειο στην Καβάλα, έφυγε για τη Θεσσαλονίκη όπου και σπούδασε στο Αριστοτέλειο. Στο 2ο έτος ξεκίνησε το τραγούδι κάνοντας παράλληλα μαθήματα φωνητικής για αρκετά χρόνια. Στη συνέχεια, η απόφαση να ασχοληθεί επαγγελματικά με το τραγούδι την φέρνει στην Αθήνα.

Στην συμπρωτεύουσα είχε καταφέρει να αποκτήσει όνομα και είχε συνεργαστεί αρκετές φορές με τον Αντώνη Ρέμο. Η φιλία τους κρατάει από τότε…

Ο Αντώνης ήρθε από την Γερμανία στο Λαγκαδά Θεσσαλονίκης σε ηλικία 12 ετών. Παράλληλα με το λύκειο έκανε πολλές δουλειές ενώ ασχολήθηκε και με τη μουσική. Για αρκετά χρόνια εργαζόταν σε νυχτερινά κέντρα της συμπρωτεύουσας. Η αναγνώριση ήρθε όταν τον έπεισαν να κατέβει κι εκείνος στην Αθήνα.

Δες φωτογραφίες από το ξεκίνημά τους:

Ο Πέτρος Ίμβριος, η Δέσποινα Βανδή, ο Γάκης και η Τζούλη Μασίνο (από δεξιά)


Ο Αντώνης Ρέμος


Η Δέσποινα με τον Τόνυ Κονταξάκη

Read More

And More