Η Δ. Βανδή στην εκπομπή του Κωστόπουλου! Δες φωτογραφίες από τα backstage

Η Δέσποινα Βανδή θα είναι η πρώτη καλεσμένη σήμερα στην εκπομπή “Βράδυ” του καλού της φίλου Πέτρου Κωστόπουλου. Το γύρισμα της εκπομπής έγινε την Τρίτη και το TLIFE τρύπωσε στο στούντιο για να σου μεταφέρει όλο το κλίμα από την συνέντευξη της αγαπημένης σου star.

Η Δέσποινα μπήκε στο στούντιο με πολύ κέφι και όρεξη για συζήτηση αλλά και τραγούδι. “Έρωτα θέλει η ζωή κι ένα τραγούδι από την Βανδή”, ήταν η ατάκα του κοινού στο οποίο ήταν τα αγαπημένα παιδιά της τραγουδίστριας από το fan club της, devaqueen.gr! Εκτός από την καινούρια της επιτυχία “Έρωτα θέλει η ζωή”, η Δέσποινα τραγούδησε live και το “12” της Άννας Βίσση καταφέρνοντας να ξεσηκώσει το κοινό.

Η συνέντευξη ήταν ιδιαίτερα απολαυστική και παρόλο που οι δύο τους έχουν φιλικές σχέσεις, ο Πέτρος δεν δίστασε να της κάνει δύσκολες ερωτήσεις. Και φυσικά η Δέσποινα απάντησε σε όλα με απόλυτη ειλικρίνεια και χιούμορ. Ακόμα και για πράγματα όπως το βάρος της, το ύψος, η ηλικία αλλά και οι πλαστικές επεμβάσεις, η ίδια δεν δίστασε να απαντήσει.

Μίλησε ακόμα για τον σύντροφό της Ντέμη Νικολαίδη, για την γνωριμία τους, τα καυγαδάκια αλλά και το πως διατηρούν την σχέση τους ύστερα από τόσα χρόνια γάμου. Μάλιστα αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι παρότι ο μικρός τους γιος, Γιώργος είναι τριών δεν τον έχουν ακόμα βαφτίσει.

Η Δέσποινα μίλησε επίσης και για την οικονομική κρίση και το γεγονός ότι τα νυχτοκάματα έχουν μειωθεί στις δύο μέρες και κατά συνέπεια η Ελλάδα περνάει σε άλλη εποχή στην διασκέδαση, η οποία επιβάλει στον κόσμο να βγαίνει λιγότερο. Οι εμφανίσεις της στο Vox έχουν σκοπό να εναρμονιστούν στην δύσκολη εποχή και γι’αυτό φέτος δεν επέλεξε να κάνει κάποια από τα ξεχωριστά show που συνηθίζει! Προτίμησε να έχει ένα πιο λαϊκό πρόγραμμα και να κάνει τους θαμώνες να νιώθουν όλοι μαζί μία παρέα.

Τέλος, η τραγουδίστρια αναφέρθηκε και στην καθημερινότητά της που την θέλει να είναι νοικοκυρά και να μαγειρεύει για την οικογένειά της. Ο Πέτρος Κωστόπουλος που αμφισβήτησε το γεγονός ότι ξέρει να μαγειρεύει τόσο καλά όσο λέει εκτός από το φημισμένο ψωμί που φτιάχνει, της έβαλε μία δοκιμασία. Ένα τραπέζει μπήκε σου στούντιο και η Δέσποινα έγινε για λίγο Master Chef!

Εκτός από την Δέσποινα, καλεσμένοι είναι ο Κώστας Βουτσάς και ο Νίκος Μουτσινάς. Μία εκπομπή που σίγουρα δεν πρέπει να χάσεις!

Read More

And More