Δ. Βανδή – Ε. Κοκκίνου: Ξεσήκωσαν το κοινό της Πάτρας! Φωτογραφίες και βίντεο

Η Δέσποινα Βανδή και η Έλλη Κοκκίνου μοιράστηκαν το Σάββατο το βράδυ την ίδια πίστα! Το αποτέλεσμα ήταν να ξεσηκώσουν όλο το κοινό που τις παρακολούθησε σε γνωστό νυχτερινό μαγαζί της Πάτρας.

Οι δύο τραγουδίστριες, που είναι και πολύ καλές φίλες, εμφανίστηκαν μαζί στα πλαίσια της καλοκαιρινής τους περιοδείας. Δεν είναι η πρώτη φορά που συνυπάρχουν στην σκηνή και φυσικά έκαναν μία μοναδική εμφάνιση. Οι φωτογραφίες μιλούν από μόνες τους!

Αξίζει να αναφέρουμε ότι το νυχτερινό κέντρο είναι ιδιοκτησίας του πρώην συζύγου της Έλλης, Παναγιώτη Βασιλειάδη και η εμφάνιση αυτή τοςυ έκανε να ξανασυναντηθούν!

Η Δέσποινα στα καλύτερά της με τον τελευταίο της δίσκο να έχει αγαπηθεί πολύ. Δεν σταμάτησε να μιλάει με τον κόσμο και να τους ευχαριστεί για την τιμή που της έκαναν να βρεθούν εκεί. Το ίδιο έκανε και η Έλλη στη συνέχεια μέσα από το twitter της!

/

Ανανεωμένη και καλοκαιρινή μάγεψε με τις μπαλάντες της που “έφτιαξαν” ερωτική ατμόσφαιρα ενώ νωρίτερα είχε απολαύσει ένα υπέροχο ηλιοβασίλεμα στην πόλη! Την επόμενη μέρα έφυγε για διακοπές με τον αγαπημένο τςη Γιώργο Μπόγρη…

/

Οι δύο τραγουδίστριες ετοιμάζονται και για άλλη κοιμνή εμφάνιση σε λίγες μέρες! Μέχρι τότε πάρε μία πρώτη γεύση από την συναυλία της Πάτρας:

/

/

/

/

/

Δες βίντεο από τη βραδιά:

Read More

And More