Δ. Βανδή: Παρουσίασε την πρώτη σειρά ρούχων της! Ποιες κυρίες της showbiz βρέθηκαν δίπλα της! Φωτογραφίες

Το ντεμπούτο της σε ρόλο σχεδιάστριας έκανε την Παρασκευή η Δέσποινα Βανδή παρουσιάζοντας για πρώτη φορά την νέα σειρά ρούχων της και κερδίζοντας για μια ακόμη φορά της εντυπώσεις. Με ένα μεγάλο χαμόγελο στα χείλη και πολύ ευχάριστη διάθεση, η γνωστή ερμηνεύτρια υποδέχτηκε τις διάσημες φίλες της στο κατάστημα “Chip & chip” στην Κηφισιά και τους παρουσίασε το νέο της εγχείρημα.

Το “παρών” στην παρουσίαση έδωσαν πολλές διάσημες κυρίες της ελληνικής showbiz. Ανάμεσά τους ήταν και η Τατιάνα Στεφανίδου, που βρέθηκε στο κατάστημα λίγο μετά το τέλος της εκπομπής της “Μίλα” για να δει από κοντά τη νέα συλλογή και να μιλήσει με την Δέσποινα για το νέο επαγγελματικό της βήμα.

Ακόμη, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε στην παρουσίαση της Δέσποινας, την Γωγώ Μαστροκώστα, την Φαίη Σκορδά, την Κρίστυ Τσολακάκη, την Μαρία Ηλιάκη, την Σταματίνα Τσιμτσιλή, την Αλεξάνδρα Κατσαΐτη και πολλούς άλλους.
Ρούχα κομψά, sexy και minimal, όπως ακριβώς και το στυλ της Δέσποινας, σε πολλά χρώματα και σχέδια χαρακτηρίζουν την πρώτη συλλογή της, που προέκυψε από τη συνεργασία με την Χρυσούλα Κέρος και την εταιρεία της, “Chip & chip”.
Με προσιτές τιμές και βάση τις ελληνικές δημιουργίες η συλλογή Despina Vandi for CHIP & CHIP, προσφέρει μοντέρνα ρούχα, σχεδιασμένα για τις γυναίκες που ζουν στο σήμερα, αλλά αγαπούν την μόδα, λατρεύουν την κομψότητα, επιλέγουν την ποιότητα και επιθυμούν να ξεχωρίζουν με το στυλ τους.
Δες φωτογραφίες από την παρουσίαση της Δέσποινας Βανδή:


Read More

And More