Δ. Βανδή: Διακοπές με τα παιδιά της στη Ρόδο! Φωτογραφίες

Πέντε μέρες μαζί με τα δυο της παιδιά πέρασε η Δέσποινα Βανδή στο νησί των Ιπποτών! Η τραγουδίστρια όλο το καλοκαίρι ταξιδεύει σε Ελλάδα και Κύπρο για τις ανάγκες της καλοκαιρινής της περιοδείας αλλά πάντα βρίσκει χρόνο για τον Γιώργο και την Μελίνα.

Η Δέσποινα έχει λατρεία με τα παιδιά της και απολαμβάνει κάθε στιγμή μαζί τους! Κατά την διάρκεια της παραμονής τους σε γνωστό ξενοδοχείο της Ρόδου η τραγουδίστρια διασκέδασε με την 8χρονη κόρη της και τον 4χρονο γιο της παίζοντας στην πισίνα. Μαζί τους είχαν και το νέο κατοικίδιο της οικογένειας, τον σκύλο τους Σάμι, ράτσας golden terrier.

Φυσικά, τις εντυπώσεις έκλεψε η καλλίγραμμη σιλουέτα της τραγουδίστριας η οποία απόλαυσε τα παιχνίδια στην πισίνα αλλά και την ηλιοθεραπεία με την συντροφιά καλών της φίλων.

/

Στο ξενοδοχείο την ίδια περίοδο έκαναν διακοπές η Γωγώ Μαστροκώστα με τον σύζυγό της Τραϊνό Δέλλα και η Βάνα Μπάρμπα με την κόρη της Φαίδρα.

/

Για το φαγητό τους επέλεξαν το εστιατόριο του ξενοδοχείου αλλά και τις περίφημες ταβέρνες της Παλιάς Πόλης ενώ έκαναν τα ψώνια τους στα τουριστικά μαγαζιά του νησιού. Ο Γιώργος και η Μελίνα έκαναν δώρο στη Δέσποινα faux bijoux κι εκείνη τους το ανταπέδωσε με ένα παγωτό κατά την βραδινή τους βόλτα.

/

/

Δες φωτογραφίες από τις διακοπές της Δέσποινας με τα παιδιά της στην Ρόδο:

/

/

/

/

/

/

Διάβασε περισσότερα στο Hello και ΟΚ! που κυκλοφορεί

Read More

And More