Δ. Βανδή: Η sexy εμφάνιση και όσα αποκάλυψε στον Π. Κωστόπουλο! Backstage φωτογραφίες

Σε μία ιδιαίτερα δημιουργική περίοδο βρίσκεται η Δέσποινα Βανδή! Το καλοκαίρι που έρχεται θα είναι σίγουρα ένα από τα καλύτερα στη ζωή της! Ήδη ξεκίνησε δυναμικά με πολλές επιτυχημένες συναυλίες σε Ελλάδα και εξωτερικό αλλά και την κυκλοφορία του νέου της album με τίτλο “Άλλαξα”.

Λίγες μέρες μετά την μοναδική συναυλία που έδωσε στην Αφρική, εμφανίζεται sexy και ανανεωμένη και μιλάει για τα πάντα. Όλα αυτά στην εκπομπή “Βράδυ” με τον Πέτρο Κωστόπουλο.

Ο δημοσιογράφος ξέρει καλά την Δέσποινα και δεν διστάζει να τις κάνει ακόμα και αδιάκριτες ερωτήσεις κι εκείνη απαντάει με πολύ χιούμορ και ειλικρίνεια. Μία από αυτές είναι για παράδειγμα αν ο σύζυγός της έχει την συνήθεια που έχουν όλοι οι άντρες, να κατουράει το καπάκι της τουαλέτας!

Η Δέσποινα μίλησε φυσικά για το σημαντικότερο πράγμα της ζωής της, που είναι η οικογένειά της. Αναφέρθηκε στη σχέση και το γάμο της με τον Ντέμη Νικολαΐδη αλλά στον γιο της Γιώργο και αν πρόκειται να τον βαφτίσει.

Ακόμα, “κάρφωσε” την κολλητή της φίλη Έλλη Κοκκίνου και περιέγραψε ένα αστείο περιστατικό που τους συνέβη. Οι δυο τραγουδίστριες κάνουν πολύ καλή παρέα και συνηθίζουν να πειράζουν η μία την άλλη πολύ συχνά. Έχουμε δει άλλωστε πολλές φορές τα αστεία που κάνουν μεταξύ τους στο twitter.

Φυσικά, από την βραδιά δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι νέες επιτυχίες της Δέσποινας από την τελευταία της δισκογραφική, που φέρει για μία ακόμη φορά την υπογραφή του Φοίβου. Τα τραγούδια που ερμήνευσε και ξεσήκωσε το κοινό που ήταν στο στούντιο και αναμένεται να ξεσηκώσει και τους τηλεθεατές την Παρασκευή το βράδυ, είναι το “Καταλαβαίνω, το “Νησί” και το “Γυρίσματα”.

Να σημειώσουμε βέβαια πως την εμφάνιση της τραγουδίστριας επιμελήθηκε ο στενός της συνεργάτης hair stylist και make up artist Δημήτρης Γιαννέτος ενώ το styling είναι της Αλεξάνδρας Κατσαίτη.

Δες μερικές ακόμα backstage φωτογραφίες:

Read More

And More