H Δέσποινα Βανδή στο φιλανθρωπικό bazaar για το “Χαμόγελο του Παιδιού”!

Με πολύ αγάπη και αφοσίωση ξεκίνησε σήμερα από τις 11 το πρωί το φιλανθρωπικό bazaar που ετοίμασε η Δέσποινα Βανδή με άλλους διάσημους καλλιτέχνες για το “Χαμόγελο του Παιδιού” στο ΟΑΚΑ.

Η τραγουδίστρια εδώ και μέρες προετοιμαζόταν πυρετωδώς για αυτό το σκοπό, για να μπορέσει να προσφέρει όσο το δυνατόν περισσότερα στα παιδιά που το έχουν ανάγκη.

Στο πλευρό της είχε πολύ καλούς τις φίλους που την στήριξαν και ενίσχυσαν το φιλανθρωπό έργο της. Ανάμεσα σε αυτούς είναι και ο τηλεοπτικός σεφ Βασίλης Καλλίδης που ετοίμασε λιχουδιές για τους επισκέπτες.

Η Δέσποινα μάλιστα προθυμοποιήθηκε να τον βοηθήσει αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά ότι είναι νοικοκυρά και έχει πολύ καλή σχέση με την κουζίνα!

Βοήθησε όμως και τους μικρούς της φίλους που έφτιαχναν τσουρεκάκια. Η Δέσποινα έγινε για λίγο παιδί και το χάρηκε πολύ!

Κέρδισε μάλιστα και τον σκούφο του σεφ, που μπορεί να μην ήταν χρυσός αλλά η αξία του ήταν εγάλη γιατί το κέδισε παό την αγάπη των παιδιών.

Σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στήθηκε το χριστουγεννιάτικο – φιλανθρωπικό bazaar, ώστε να μπορεί ο καθένας να κάνει τις τελευταίες χριστουγεννιάτικες αγορές του, σε ειδικές τιμές, συμμετέχοντας στην ενίσχυση των δράσεων του συλλόγου.

Σαν καλή οιδοδέσποινα του bazaar όμως γύρισε όλο τον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του ΟΑΚΑ και βοήθησε τους επισκέπτες να διαλέξουν από τα προιόντα που πωλούνταν.

Λίγο μετά τις 5 το απόγευμα ξεκίνησε και το Smile Concert. Πρόκειται για μια μεγάλη συναυλία, ένα μεγάλο χαμόγελο, που θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν, μικροί και μεγάλοι στο Κλειστό Γήπεδο Καλαθοσφαίρισης του ΟΑΚΑ, ενισχύοντας παράλληλα με την παρουσία τους το σύλλογο “Το Χαμόγελο του Παιδιού”, στον οποίο θα διατεθούν όλα τα έσοδα από την αγορά των εισιτηρίων, για την ενίσχυση των 11 σπιτιών του συλλόγου.

Το Smile Concert φιλοδοξεί να γίνει θεσμός και να επαναλαμβάνεται σε ετήσια βάση για να μη σβήσουν τα παιδικά χαμόγελα, που κάνουν τον κόσμο γύρω μας καλύτερο.

Χθες το απόγευμα έγινε και η τελευταία πρόβα των καλλιτεχνών για τη συναυλία, ενώ λίγο αργότερα τοποθετήθηκαν οι πάγκοι για το σημερινό bazaar που αναμένεται να έχει την αθρόα προσέλευση του κόσμου.

Read More

And More