Επώνυμες κυρίες της ελληνικής showbiz ενώνουν τις δυνάμεις τους για καλό σκοπό! Φωτογραφίες

Στο Κεφαλάρι συναντήθηκαν χθες οι επώνυμες κυρίες της ελληνικής showbiz που στηρίζουν την εκστρατεία ενημέρωσης για την Παγκόσμια Ημέρα Επιζώντων Καρκίνου. Το TLIFE ήταν εκεί και απαθανάτισε όλους όσους έδωσαν το “παρών” στην εκδήλωση.
Ανάμεσα στις επώνυμες που στήριξαν την πρωτοβουλία του Μη Κερδοσκοπικού Σωματείου I LIVE FOR ME στήριξαν η Δέσποινα Βανδή, η Τόνια Σωτηροπούλου, η Εύη Αδάμ και η πρέσβειρα της καμπάνιας Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Η Παγκόσμια Ημέρα Επιζώντων Καρκίνου ήταν την Κυριακή 1 Ιουνίου, όπου μικροί και μεγάλοι βρέθηκαν Πλαζ “Αστέρας” στη Βουλιαγμένη και έγραψαν το δικό τους μήνυμα ελπίδας στο “δέντρο της ζωής”.

Το δέντρο της ζωής είναι μια μεγάλη μουριά, που γέμισε με πεταλούδες πάνω στις οποίες όλοι έγραφαν τα μηνύματά τους. Η πεταλούδα, άλλωστε, είναι το σύμβολο του I LIVE FOR ME. Με την ολοκλήρωση της εκδήλωσης, το δέντρο θα φυτεύθηκε στο χώρο του Αστέρα της Βουλιαγμένης και θα μείνει εκεί για να θυμίζει σε όλους μας την αξία της ζωής και τη δύναμη που χρειαζόμαστε για να κερδίζουμε μικρές και μεγάλες μάχες, καθημερινά.

Η ενέργεια εντάσσεται το πλαίσιο της ολοκληρωμένης καμπάνιας #icaniwilliwin του I LIVE FOR ME, που περιλαμβάνει ακόμα, τη διανομή έντυπου υλικού για την προστασία από τον ήλιο καθώς τη δημιουργία βίντεο για την Παγκόσμια Ημέρα Επιζώντων Καρκίνου, με πρέσβειρα τη λαμπερή Ντορέττα Παπαδημητρίου.
Δες φωτογραφίες:

Δέσποινα Βανδή

Ντορέττα Παπαδημητρίου

Τόνια Σωτηροπούλου

Τόνια Σωτηροπούλου, Ντορέττα Παπαδημητρίου

Ντορέττα Παπαδημητρίου, Δέσποινα Βανδή

Δέσποινα Βανδή, Τόνια Σωτηροπούλου

Εύη Αδάμ

Τόνια Σωτηροπούλου, Εύη Αδάμ

Read More

And More