Δ. Βανδή: Πυρετός προετοιμασιών λίγο πριν την πρεμιέρα!

Μετά την επιτυχημένη περιοδεία στην Αμερική η Δέσποινα Βανδή ετοιμάζεται πυρετωδώς για την πρεμιέρα στο “Fever” μαζί με τον Έλλη Κοκκίνου και τον Νίκο Οικονομόπουλο. Οι τρεις διάσημοι καλλιτέχνες θα ξεκινήσουν τις εμφανίσεις τους στο την Παρασκευή και υπόσχονται ένα υπερθέαμα στο κοινό.
Με πολύ κέφι και μεράκι αυτές τις μέρες η Δέσποινα ετοιμάζεται για τη δυναμική επιστροφή της στη σκηνή. Ήδη κάνει αρκετές ώρες πρόβα μαζί με την Έλλη και τον Νίκο και ελέγχει όλες τις λεπτομέρειες για να βγει το καλύτερο αποτέλεσμα. Είναι γνωστό, άλλωστε, ότι είναι τελειομανής και καλή επαγγελματίας και θέλει όλοι όσοι βρεθοούν στο νυχτερινό κέντρο να απολαύσουν ένα εξαιρετικό πρόγραμμα.
“Η Δέσποινα συνεχίζει κανονικά τις πρόβες αυτήν την εβδομάδα, καθώς η πρεμιέρα πλησιάζει. Είναι πολύ χαρούμενη για τη συνεργασία με την Κοκκίνου και τον Οικονομόπουλο και προσπαθούν για το καλύτερο αποτέλεσμα”, αποκάλυψε άνθρωπος από το επαγγελματικό της περιβάλλον στο TLIFE.
Παράλληλα, η γνωστή τραγουδίστρια ετοιμάζει και τη νέα δισκογραφική δουλειά της, τραγούδια από την οποία θα παρουσιάσει την Τετάρτη σε ένα μεγάλο πάρτυ που θα κάνει με τον Μάκη Πουνέντη και το “Ρυθμό 9,49” στο Dream City. Εκεί η Δέσποινα θα υποδεχτεί όλους τους φίλους και τους θαυμαστές της και θα μοιραστεί μαζί τους τις νέες της επιτυχίες.
Ενώ τα νέα της τραγούδια θα τα ακούσουμε και live στην πρεμιέρα της, η οποία θα έχει παλιά και νέα κομμάτια, αλλά και ντουέτα-έκπληξη.
Το πρόγραμμα της Δέσποινας, όμως, δεν σταματά εδώ, αφού η τραγουδίστρια είναι γνωστή για την ευαισθησία της στα παιδιά και τη φιλανθρωπική της δράση. Έτσι, πριν το Δεκέμβρη έχουν προγραμματιστεί δυο εκδηλώσει για καλό σκοπό.
Η πρώτη εκδήλωση θα γίνει στο Fever στις 2 Δεκεμβρίου, όπου η Δέσποινα Βανδή, η Έλλη Κοκκίνου και ο Νίκος Οικονομόπουλος θα ενώνουν τις δυνάμεις τους και πρωταγωνιστήσουν στην εορταστική συνεστίαση, που διοργανώνει ο Όμιλος UNESCO Νομού Πειραιώς και Νήσων. Τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για την υλοποίηση των πολιτιστικών και ανθρωπιστικών δράσεων του Ομίλου. Αλλά και λίγο πριν τα Χριστούγεννα, η Δέσποινα ετοιμάζει μια μεγάλη συναυλία αφιερωμένη στο “Χαμόγελο του παιδιου”!

Read More

And More