Δ. Βανδή: “Μέχρι τα 20 μου είχα ζήσει με στερήσεις!”

Αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει για την αποψινή πρεμιέρα της Δέσποινας Βανδή στο “Fever” και η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε για τις ετοιμασίες, τη συνεργασία με την Έλλη Κοκκίνου και τον Νίκο Οικονομόπουλο και τις δυσκολίες που είχε περάσει στο παρελθόν.

Μιλώντας αρχικά για το νέο της τραγούδι, η Δέσποινα δήλωσε: “Ελπίζουμε και ευχόμαστε να αρέσει στον κόσμο. Το τραγούδι αυτό με άγγιξε και μου αρέσει να κάνω διαφορετικά πράγματα”, είπε στην “Πρωινή Μελέτη” και πρόσθεσε πως ετοιμάζεται για την πρεμιέρα και τη συνύπαρξη στη σκηνή με την Κοκκίνου και τον Οικονομόπουλο.
Ακόμη, για τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε δήλωσε: “Έχω ζήσει μέχρι τα 20 μου και με στερήσεις, έχω μάθει και στα πολλά και στα λίγα… Δεν μπορώ να ξεχάσω όταν είχα έρθει στην Αθήνα, που έβλεπα τον κόσμο να είναι πολλές μέρες την εβδομάδα έξω και να διασκεδάζει” και πρόσθεσε: “Ευχαριστώ τον Θεό που μου έχει δώσει όσα έχω ζήσει μέχρι σήμερα. Που έχω τα παιδιά μου που με αυτή την παιδικότητα με γεμίζουν. Αυτό που δεν πρέπει να χάνουμε είναι η αισιοδοξία μας”.

Read More

And More