Δ. Βανδή: Η Spicy διαψεύδει την αποχώρηση της γνωστής ερμηνεύτριας από τη δισκογραφική!

Πανικός έχει προκληθεί με τα τελευταία δημοσιεύματα που θέλουν την Δέσποινα Βανδή να αποχωρεί από τη δισκογραφική εταιρεία Spicy και να διακόπτει τη συνεργασία της με τον Φοίβο, μετά από 16 χρόνια επιτυχιών. Ποια είναι όμως η αλήθεια;

Το TLIFE επικοινώνησε με άνθρωπο από την Spicy που διαψεύδει κατηγορηματικά τη φήμη για αποχώρηση της Δέσποινας από τη γνωστή δισκογραφική εταιρεία. Όλα ξεκίνησαν με κάποια δημοσιεύματα που ήθελαν την Δέσποινα να αναζητά συνεργασία με άλλους δημιουργούς και νέα δισκογραφική εταιρεία, κάτι που δεν ισχύει, καθώς εκείνη παραμένει στο δυναμικό της Spicy.
Ωστόσο, αναφέρεται πως οι σχέσεις της Δέσποινας με τον Φοίβο συνεχίζουν να είναι εξαιρετικές, αφήνοντας όμως ανοιχτό το ενδεχόμενο η διάσημη ερμηνεύτρια να να συνεργαστεί και με άλλους αξιόλογους συνθέτες.
Είναι λογικό, άλλωστε, μετά από 16 χρόνια συνεργασίας με τον Φοίβο και αμέτρητες επιτυχίες, η Δέσποινα να αναζητά και συνεργασία με κάποιον άλλο συνθέτη, με το όνομα του Γιώργου Θεοφάνους να βρίσκεται στους επικρατέστερους.


Από πρόσφατη συνάντησή της με τον Πάριο και τον Γιώργο Θεοφάνους

Read More

And More