Δέσποινα Βανδή: Στιγμές καλοκαιρινής χαλάρωσης!

Τον ήλιο και τη θάλασσα απολαμβάνει με τα αγαπημένα της πρόσωπα η Δέσποινα Βανδή. Η γνωστή τραγουδίστρια μετά από ένα γεμάτο χειμώνα, χαλαρώνει και φορτίζει τις μπαταρίες της, λίγο πριν τις καλοκαιρινές της συναυλίες με τον Κώστα Μαρτάκη και τον Μηδενιστή.
Μετά τη νίκη στο φετινό The Voice και τη μεγάλη συναυλία στο ΟΑΚΑ, η Δέσποινα αποφάσισε να χαλαρώσει λίγο και να κάνει τις διακοπές της.
Η ίδια, μάλιστα, φροντίζει να ανεβάζει στο Instagram φωτογραφίες από τις όμορφα τοπία της Ελλάδας και να μοιράζεται με τους φίλους και τους θαυμαστές της, στιγμιότυπα από τις ξεχωριστές στιγμές που περνά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Δέσποινα βρίσκεται με τον σύζυγό της Ντέμη Νικολαϊδη στο Μόλυβο στη Λέσβο. Χθες οι δυο τους έκαναν τις βόλτες τους στα γραφικά σοκάκια του νησιού και στις βελουδένιες παραλίες. Εκεί βρέθηκε και ο Κώστας Μαρτάκης.

Στο Lesvosnews, μάλιστα δημοσιεύθηκαν και φωτογραφίες από τη βόλτα τους στο νησί και το πέρασμά τους από το μεζεδοπωλείο της Ειρήνης Βαμβούκου όπου απολαμβάνουν και τους γνήσιους μεζέδες της Λέσβου παρέα πάντα με ουζάκι!

Δες φωτογραφίες που ανέβασε η Δέσποινα στο Instagram:

Με θέα τη μαγευτική θάλασσα…

Πρωινό ξύπνημα για την Δέσποινα

Με άρωμα Ελλάδας οι φωτογραφίες της γνωστής τραγουδίστριας στο Instagram…

Read More

And More