Δέσποινα Βανδή: Οι διακοπές στο Μόλυβο και τα συγκινητικά λόγια στο Facebook!

Τις διακοπές της στη Λέσβο μαζί με τον σύζυγό της Ντέμη Νικολαΐδη και τα παιδιά της περνά η Δέσποινα Βανδή. Η γνωστή τραγουδίστρια, λίγο πριν τη φετινή μεγάλη περιοδεία της, επέλεξε τον Μόλυβο για τα καλοκαιρινά της μπάνια.
Εκεί συνάντησε μαγικά τοπία και μοιράστηκε στο Instagram φωτογραφίες με τους φίλους της, ενώ βρέθηκε με τα αγαπημένα της πρόσωπα σε ξενάγηση στο νησί. (Δες εδώ φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram)
Η ίδια έγραψε στο Facebook, τις εμπειρίες της από τη βόλτα τους και όλα όσα την έκαναν να συγκινηθεί.

/

Δες τι έγραψε στο προφίλ της:
“Στη αρχή της διαδρομής από την πόλη της Μυτιλήνης για το Μολυβο συναντάς παλιά αρχοντικά σπίτια μιας άλλης Ελλάδας που ανεπνεε στις αρχές του 20ου αιώνα. Λιγο πιο πέρα το σπιτι του Οδυσσέα Ελυτη. Το κοιτάζω απέξω και σκέφτομαι πόσες χαρές και πόσες λύπες μπορει να έζησε εκεί μέσα αυτος ο σπουδαίος άνθρωπος και μας άφησε αυτήν τη βραβευμένη κληρονομιά!
Συνεχιζοντας χαζεύω από το παράθυρο τις ελιές που προβάλλουν από παντου κι ο Γιώργος που ειναι μαζι μας, μας μιλάει για το δάσος που ειναι το καμάρι τους! Φτανοντας στο Μολυβο ξεδιπλώνεται μπροστά μας όλη η ομορφιά του τόπου με τα πέτρινα σπιτάκια και τις κεραμιδοσκεπες! Ψηλα το Κάστρο! Σαν κορώνα στο κεφάλι του! Αυτοματα μου έρχεται στο νου η εικόνα της Καβάλας και νιώθω νοσταλγία! Το λιμάνι τα σοκάκια οι άνθρωποι και πάνω από ολα ο Πρόεδρος που ειναι μοναδικός σε ολα του ο αγαπημένος μας Λευτερης Παπαδόπουλος! Χαιρομαι που ειχα την τύχη να τον γνωρίσω πριν από 15 χρονια! Ο Μόλυβος ειναι ο Λευτερης Παπαδόπουλος! Οι ιστορίες του ατέλειωτες…
Όσοι τον ξερουν καταλαβαίνουν! Έκανε ξεχωριστές τις νύχτες μας παρέα με καλο κρασί!
Τον συστήνω στην κόρη μου κι εκεινη τον κοιτάζει με γλυκύτητα!
“Μελινα ο μεγαλύτερος στιχουργός-ποιητής της χώρας μας”! “.

/

Read More

And More