Δέσποινα Βανδή: Πού συναντήθηκε με την Μαίρη Συνατσάκη!

Στην όμορφη Θεσσαλονίκη βρέθηκε αυτές τις μέρες η Δέσποινα Βανδή. Η γνωστή τραγουδίστρια μετά τη συναυλία στη Ρόδο ετοίμασε βαλίτσες για τη συμπρωτεύουσα και ταξίδεψε παρά τον άσχημο καιρό.
Ο λόγος του ταξιδιού της, ήταν και αυτήν τη φορά επαγγελματικός, αφού η Δέσποινα τραγούδησε ζωντανά την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο των εμφανίσεων των καλλιτεχνών στην 79η ΔΕΘ.
Για μια ακόμη χρονιά το Mad North Stage Festival ανεβαίνει βόρεια, σε συνεργασία με τον όμιλο MAD, και φέρνει στη σκηνή της ΔΕΘ γνωστούς καλλιτέχνες του ελληνικού μουσικού στερεώματος. Οι συναυλίες δίνονται καθημερινά στις 21:30 και οι επισκέπτες της ΔΕΘ έχουν την ευκαιρία να τις παρακολουθήσουν πληρώνοντας μόνο το εισιτήριο εισόδου στο εκθεσιακό κέντρο.
Την αρχή του μουσικού ταξιδιού κέκανε το Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου ο Νίκος Πορτοκάλογλου με μια συναυλία γιορτή, ενώ την επόμενη ημέρα, Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου, πήραν την σκυτάλη η Δέσποινα Βανδή και ο Μηδενιστής.
Εκεί η γνωστή ερμηνεύτρια συνάντησε και την Μαίρη Συνατσάκη και φωτογραφήθηκαν μαζί, ανεβάζοντας το στιγμιότυπο στο Instagram.

/

Αξίζει να αναφέρουμε πως αυτό το καλοκαίρι η Δέσποινα πραγματοποίησε μια σειρά από συναυλίες που έγιναν sold out και μάγεψαν το κοινό. Εκεί εκτός από τα εντυπωσιακά χορευτικά της είδαμε και μια σειρά από ρούχα που επέλεξε να φορέσει στη σκηνή και τα οποία έβαλε σε όλους τους σταθμούς της περιοδείας της.
Εξάλλου, η διάσημη Ελληνίδα τραγουδίστρια επιλέγει κάθε φορά όταν κάνει μια περιοδεία να φορά τα ίδια κουστούμια on stage. Το ίδιο είχε κάνει και το 2009, όπου φορούσε τα ίδια κουστούμια με το ξεχωριστό concept και στους 36 σταθμούς της περιοδείας της.

Read More

And More