Δέσποινα Βανδή: Tα καθημερινά της μυστικά για όμορφη σιλουέτα!

Πολλοί αναρωτιούνται πώς η Δέσποινα Βανδή διατηρεί τη σιλουέτα της παρά τα δύο παιδιά που έχει και το πόσο πολύ αγαπάει το καλό φαγητό! Η απάντηση έρχεται μέσα από την καθημερινότητά της και το… twitter της!

Η Δέσποινα Βανδή είναι γνωστό ότι έχει αδύναμία στα γλυκά και στα μακαρόνια ωστόσο προσπαθεί να έχει μια ισορροπημένη διατροφή. Συνήθως όταν ξεφεύγει μια μέρα από το πρόγραμμά της, την επόμενη θα ειναι πιο “μετρημένη”…

Αποφεύγει τις σκληρές δίαιτες και επιλέγει να έχει απ’όλα τα καλά η διατρφή της. Φυσικά μια από τις αγαπημένες της συνήθειες που τη βοηθούν να έχει αυτό το καλοσχηματισμένο κορμί, είναι η γυμναστική!

Έτσι διώχνει και τις τύψεις της, όπως λέει η ίδια και μπορεί να απολαύσει κι ένα γλυκό… Στη φωτογραφία τη βλέπουμε με τις φίλες της μετά τη γυμναστική να απολαμβάνουν τον καφέ τους και ένα γλυκάκι.

Η απάντηση που έδωσε σε μία από τις φίλες της στο twitter για λεπτή σιλουέτα, όταν εκείνη τη ρώτησε αν πιστεύει πως χωράνε πολλές γυναίκες στα ρούχα της, ήταν πως πρέπει να κάνει γυμναστική και μετά διατροφή!

Η μαγειρική είναι μια από τις αγαπημένες ασχολίες της Δέσποινας Βανδή. Είναι πολλές οι φορές που μπαίνει στην κουζίνα και δεν είναι λίγες οι φίλες της που ζητούν τις συμβουλές της και που κάνουν τις συνταγές της. Η Μαριέττα Χρουσαλά έφτιαξε ψωμί με συνταγή της Δέσποινας! Η τραγουδίστρια της εκμυστηρεύτηκε ότι μπορεί να το φτιάχνει αλλά δεν το τρώει, ενώ η Μαριέττα το τιμά έστω και λίγο…


Και φυσικά τα βράδια που τρώει με φίλους και μαγειρεύουν όλοι μαζί, δεν παραλείπει να πάει την επόμενη ημέρα γυμναστήριο!

Το βράδυ της Παρασκευής που μαζεύτηκαν σπίτι της διάφοροι φίλοι όπως και η Νατάσα Θεοδωρίδου, μαγείρεψαν και όλοι οι άντρες της παρέας εκτός από τον σύζυγό της Ντέμη!


Read More

And More