Δ. Βανδή: Το σημαντικότερο για μένα είναι να μην χάσω την διάθεση μου να ονειρεύομαι!

Η Δέσποινα Βανδή έχει μία ιδιαίτερα επιτυχημένη καριέρα στην ελληνική μουσική σκηνή. Όλα αυτά τα χρόνια έχει δώσει εκατοντάδες συνεντεύξεις και έχει μοιρατσεί με τους θαμαστές της πολλά πράγματα για την ζωή και την δουλειά της!

Το περιοδικό Celebrity λοιπόν αποφάσισε να αφήσει αυτή τη φορά τους αναγνώστες να ρωτήσουν ο,τι θέλουν να μάθουν για τη Δέσποινα.

Επέλεξαν μέσα από ένα πλήθος ερωτήσεων που έκαναν οι αναγνώστες του στη σελίδα Celebrity Greece Magazine στο facebook για την αγαπημένη ου τραγουδίστρια απάντησε σε όλες!

Πως σου φάνηκε η επιστροφή σου στο χώρο που ξεκίνησες να τραγουδάς στην Αθήνα, το Ποσειδώνιο;
Το γεγονός ότι γύρισα στο Ποσειδώνιο μου φέρνει πολύ ωραίες αναμνήσεις. Είναι ένας χώρος όπου πρωταγωνιστούσαν η Καίτη Γαρμπή, ο Βασίλης Καρράς, ο Πασχάλης τερζής και πολλοί ακόμα. Για την ακρίβεια το Ποσειδώνιο ήταν κάποτε για έναν τραγουδιστή η απόλυτη καταξίωση. Προσωπικά αποτελούσε επίσης την επαφή μου με το αθηναϊκό κοινό. Μέχρι τότε η Αθήνα για εμένα, όταν ερχόμουν από τη Θεσσαλονίκη, άρχιζε από το Ποσειδώνιο και τελείωνε στη Συγγρού. Δεν ήξερα τίποτα άλλο για αυτήν.

Τι να περιμένουμε από τη νέα σου συνεργασία με Αντύπα και Vegas;

Το πρόγραμμα που θα παρουσιάσουμε θα είναι άκρως διασκεδαστικό, με πολλές επιτυχίες. Οι Vegas είναι ένα συγκρότημα που έχει κάνει τρομερή επιτυχία και έχει αγαπηθεί από όλες τις ηλικίες. Ο Αντύπας, από την άλλη, είναι μια κλασική αξία. Επιστρέφει δυναμικά και αλίμονο αν δεν γινόταν κάτι τέτοιο, αφού κομμάτια του έχουμε όλοι στο πρόγραμμα μας εδώ και χρόνια. Θα είναι ένα πρόγραμμα που θα ξεκινάει με πολλή ποπ και θα καταλήγει με πολύ λαϊκές διαθέσεις!

Ποιο είναι το αγαπημένο σου τραγούδι από το CD «Άλλαξα» και ποιο τραγουδάς συνέχεια στην καθημερινότητά σου;
Το κύμα στο λιμάνι σκάει/και το νησί δεν με χωράει/Μακριά σου αυτό το καλοκαίρι/χαμένο μοιάζει από χέρι (τραγουδάει). «Το νησί» μου έχει «κολλήσει» τελευταία, όπως κατάλαβες, όμως με το χέρι στην καρδιά δεν μπορώ να ξεχωρίσω κανένα κομμάτι από αυτό το δίσκο. Νομίζω ότι είναι από τις δουλειές μου που δεν υπάρχουν κομμάτια «γεμίσματα», που λέμε. Συνήθως, όταν κάνεις ένα δίσκο, σε κάποια τραγούδια δίνεις περισσότερη βαρύτητα από άλλα. Στο συγκεκριμένο CD δεν υπάρχει ούτε ένα τέτοιο κομμάτι. Θα μπορούσαν εύκολα όλα τα τραγούδια να γίνουν singles!

Πιστεύεις ότι μπορούν να επαναληφθούν μεγάλες παραγωγές όπως η συναυλία σου στο Λυκαβηττό ή φαντασμαγορικά shows όπως επί εποχής Rex; Θα ήσουν διατεθειμένη να ρίξεις τις προσωπικές σου απολαβές για ένα τέτοιο μεγαλόπνοο σχέδιο;
Αυτές οι δουλειές πλέον και δυστυχώς δεν μπορούν να γίνουν. Είναι πολύ λογικό με την κρίση που επικρατεί. Γι’ αυτό και έχουμε ρίξει παντού τις τιμές, προσπαθώντας πάντα να μην πειράξουμε την ποιότητα. Απλώς τα μειωμένα budgets έχουν επιπτώσεις στο θέαμα και είναι εύλογο. Στις 24 Σεπτεμβρίου, όμως, θα γίνει η μεγάλη συναυλία για τα 20 χρόνια του Φοίβου, όπου εκεί πραγματικά θα δείτε ένα ανεπανάληπτο συναυλιακό γεγονός. Μια παραγωγή που όμοιά της δεν έχουμε ξαναδεί στην Ελλάδα και πραγματικά αξίζει να έρθετε και να την απολαύσετε. Όσο για τις αμοιβές… αυτές έχουν πέσει εδώ και πολύ καιρό!

Τι σε κάνει χαρούμενη τον τελευταίο καιρό;
Χαίρομαι πολύ για την τελευταία μου δισκογραφική δουλειά γιατί έχει ενθουσιάσει τόσο εμένα όσο και τον κόσμο. Σε προσωπικό επίπεδο με ανεβάζει ψυχολογικά το να βρίσκομαι με καλή παρέα και φυσικά με τα παιδιά μου.

Σε 10 χρόνια πώς φαντάζεσαι τον εαυτό σου και τη ζωή σου γενικότερα;
Με φαντάζομαι ψηλή, ξανθιά με μπλε μάτια και 54 κιλά (γέλια). Φαντάζομαι τη Μελίνα να ξεκινάει τις σπουδές της και να ψάχνω να της βρω σπίτι…

…την προορίζεις για κάτι; Βλέπεις να έχει κάποια κλίση;
Όχι, θέλω μόνη της να βρει τον προορισμό της. Είναι πολύ μικρή ακόμα. Πάντως εγώ στην ηλικία της ήθελα να γίνω νηπιαγωγός. Το πιο βασικό για εμένα, γυρίζοντας στην προηγούμενη ερώτηση, είναι να είμαι υγιής τόσο εγώ όσο και τα παιδιά μου, αλλά και οι άνθρωποι γύρω μου. Και το σημαντικότερο; Να μη χάσω τη διάθεσή μου να ονειρεύομαι. Όταν κάποιος έχει όνειρα, αυτά του δίνουν ενέργεια, είναι κινητήριος δύναμη.

Read More

And More