Βαρβάκειος: Γυναίκες κατέβηκαν από τα τζιπ τους κι έδωσαν 50.000 ευρώ για κρέας σε άπορους!

Οι ευεργέτιδες δεκάδων άπορων ανθρώπων εμφανίστηκαν στην αγορά με μαύρα τζιπ πλήρωσαν τα κρέατα και κράτησαν μυστική την ταυτότητά τους. Αυτή ήταν η δεύτερη φορά που το έκαναν, αφού είχαν κάνει το ίδιο και τα Χριστούγεννα. Μάλιστα για λίγα λεπτά έκλεισε η οδός Αθηνάς περιγράφουν στο Newsit αυτόπτες μάρτυρες.

Το σημερινό πρωινό στη Βαρβάκειο αγορά ήταν διαφορετικό από τα άλλα και όσοι βρέθηκαν εκεί, βίωσαν από κοντά τι σημαίνει αλληλεγγύη.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο πρόεδρος της Βαρβακείου κος Τσιρώνης, όλα όσα έγιναν οφείλονται σε άγνωστες γυναίκες, οι οποίες έφτασαν στην αγορά με τέσσερα πολυτελή αυτοκίνητα, συνοδευόμενες από άντρες σεκιούριτι. και πλήρωσαν για τα ψώνια όσων συνανθρώπων τους δεν είχαν τα απαραίτητα χρήματα να κάνουν τις απαραίτητες αγορές.

Σύμφωνα με τον κύριο Τσιρώνη, οι γυναίκες επισκέφθηκαν όλα τα μαγαζιά της αγοράς και έμειναν τουλάχιστον μια ώρα σε κάθε κατάστημα, ξοδεύοντας συνολικά περισσότερα από 50.000 ευρώ.

Στην αρχή εντόπιζαν όσους πολίτες αγόραζαν λίγο κρέας και τους προέτρεπαν να αγοράσουν περισσότερο, ενώ, στο τέλος, στέκονταν δίπλα στο ταμείο και πλήρωναν όλο το ποσό. Για πολλούς ήρθε νωρίτερα η Ανάσταση.

Σε άλλον πλήρωσαν το αρνί και το κατσίκι, σε άλλον τον κιμά, σε αλλον το μοσχάρι, οτι κράταγε ο καθε ένας και ετοιμαζόταν να το πληρώσει, οσο και να έκανε, έπαιρνε τα προϊόντα δίχως να καταβάλλει ούτε ένα ευρώ και τον λογαριασμό τον πλήρωναν οι…καλές σαμαρείτισσες!

Oι κυρίες και πάλι δεν θέλησαν να αποκαλύψουν την ταυτότητά τους.

Διάβασε περισσότερα και δες βίντεο στο Newsit

Read More

And More