Δημοσιογράφος κατηγορεί την Εύη Βατίδου για ξυλοδαρμό!

Νέα διαμάχη ξεκινά για την Εύη Βατίδου, όπως φαίνεται από το ρεπορτάζ της Real News. Αυτή τη φορά οι διαφορές της έχουν να κάνουν με έναν δημοσιογράφο ο οποίος ισχυρίζεται πως του επιτέθηκε, τον γρονθοκόπησε και του πήρε τη φωτογραφική μηχανή.

Ο Χρήστος Τσικνιάς, όπως είναι το όνομα του νεαρού δημοσιογράφου, κατέθεσε στην Ασφάλεια Αθηνών για την υπόθεση υποστηρίζοντας πως δέχθηκε αναίτια επίθεση από την πρώην σύζυγο του δικηγόρου Αλέξη Κούγια, έξω από τα δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών.

Σύμφωνα πάντα με τον δημοσιογράφο, οι δυο τους συναντήθηκαν εκεί όταν η Εύη Βατίδου προσκλήθηκε να καταθέσει στα πειθαρχικά όργανα του Συλλόγου αναφορικά με τον ποινικολόγο Αλέξη Κούγια. Αποχωρώντας από το κτίριο η κα. Βατίσου απέφυγε κάθε δήλωση στα κανάλια και τους δημοσιογράφους, δείχνοντας μάλιστα εμφανώς ενοχλημένη από την παρουσία τους εκεί. Στη συνέχεια ο κ. Τσικνιάς αναφέρει πως το πρωην μοντέλο γύρισε και επιτέθηκε στον ίδιο προσωπικά, φωνάζοντας “βοήθεια, βοήθεια κλέφτης!” Με την βοήθεια κάποιων περαστικών που θεώρησαν πως δεχόταν επίθεση για κλοπή η Εύη Βατίδου φέρεται σύμφωνα με τηνκατάθεση του δημοσιογράφου να καταφέρνει μια γροθιά στο πρόσωπό του και να του αποσπά τη φωτογραφική μηχανή.

Η ίδια η Εύη Βατίδου δηλώνει πως δεν γνωρίζει καν τον δημοσιογράφο και έχει άγνοια του γεγονότος. “Θέλει να έχει πολύ άσχημα μπλεξίματα προφανώς ο κύριος, διότι θα κινηθώ νομικά εναντίον του για συκοφαντική δυσφήμιση” δηλώνει στη Real News!

O δημοσιογράφος δηλώνει πως το μόνο που θέλει είναι την κάρτα μνήμης με τις φωτογραφίες – που αναπαριστούν προσωπικές οικογενειακές στιγμές – την οποία σύμφωνα με τα λεγόμενα του κρατά παράνομα η κα. Βατίδου και να ληξει το θέμα εξωδικαστικά. Επιπλέον ισχυρίζεται πως έχει αποδείξεις για όσα λέει SMS της Εύης Βατίδου στο κινητό του που αναφέρεται στο γεγονός.

Read More

And More