Βέφα Αλεξιάδου αποκλειστικά στη Μία: ”Μακάρι να μπορούσα να φύγω τώρα εγώ για να έρθουν οι κόρες μου πίσω”

Φανερά αδυνατισμένη και προσπαθώντας να κρύψει τη θλίψη της, η Βέφα Αλεξιάδου ανοίγει την πόρτα του σπιτιού της στην κάμερα της εκπομπής Μία και μιλά για την απώλεια των δύο κοριτσιών της.

Η γνωστή τηλεμαγείρισα εξηγεί πως θέλει να είναι δυνατή για να στηρίξει τις εγγονές της και τους γαμπρούς της που την έχουν ανάγκη. “Πρέπει να είμαι δυνατή και χαμογελαστή στα εγγόνια μου. Να κάνω τον καραγκιόζη για να τους δίνω δύναμη”, εξηγεί.

“Έχω δύναμη μέσα μου. Την αντλώ από την πίστη μου στο Θεό”, υποστηρίζει η ίδια τονίζοντας πως προσεύχεται συνεχώς για την Αλεξία και την Άντζι.

“Καλό είναι να φεύγει πρώτα η μάνα και μετά τα παιδιά αλλά δεν έχει σειρά”, λέει και συμπληρώνει πως “ο πόνος της μάνας δεν φεύγει ποτέ”.

“Οι κόρες μου θα ήταν ζωντανές αν πρόσεχαν την υγεία τους”, λέει η Βέφα μιλώντας για τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπισαν οι δύο αδερφές. “Ήταν στεναχωρημένη η Αλεξία με την ασθένεια της αδερφής της και χειροτέρεψε η κατάσταση της”, εκμυστηρεύεται η ίδια.

“Η Αντζι μου έδωσε δύσκολο αγώνα γι ατην υγεία της”, συμπληρώνει για τον αγώνα που έδωσε η μεγάλη της κόρη με τον καρκίνο.

Read More

And More