Βέφα Αλεξιάδου: Το νέο συγκινητικό μήνυμα και η… ευλογία που ζητά!

Δύσκολες ώρες πέρασε η Βέφα Αλεξιάδου το τελευταίο διάστημα, αλλά δεν χάνει το κουράγιο της. Η γνωστή τηλεμαγείρισσα μετά το ξέσπασμα στα social media σε δημοσίευμα που την ήθελε να σκέφτεται μέχρι και την αυτοκτονία μετά το θάνατο των κοριτσιών της (δες εδώ το γεμάτο θυμό μήνυμά της) βλέπει πιο αισιόδοξα τα πράγματα.

Με ένα νέο μήνυμα στη σελίδα της στο Facebook και φωτογραφίες με τα κυκλάμινα στον κήπο της, η κυρία Βέφα Αλεξιάδου λέει τη δική της “καλημέρα”…

“Ανοιξιάτικη, ηλιόλουστη, πανέμορφη, γεμάτη φως, αρώματα και χρώματα, ξεκίνησε η σημερινή μέρα που μας χάρισε ο Κύριος! ας έχει και την ευλογία Του. Τα ζουμπουλάκια μου ολάνθιστα, καμαρωτά στολίζουν τα παρτέρια του κήπου μου, σκορπώντας τριγύρω το υπέροχο άρωμά τους. Είναι η εποχή τους! Πάντα με τους χαιρετισμούς της Παναγιάς ξεπροβάλουν, λιλά και ροζ πινελιές, ανάμεσα στα πράσινα γρασίδια. Και δεν θυμάμαι χρονιά που να μην έχω αποθέσει ένα μπουκετάκι στην εικόνα της Παναγιάς! Ευχαριστία και φόρο τιμής στη μεγάλη Μητέρα μας. Ευλογημενη! Ελληνική Άνοιξη! δεμένη με τους χαιρετισμούς της Παναγιάς και το σημαντικότερο γεγονός της ανθρωπότητας! Την Ανάσταση του Θεανθρώπου. Καλή κι ευλογημένη μέρα φίλες και φίλοι μου”, έγραψε η Βέφα Αλεξιάδου.

/

/

/

Read More

And More